1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şehit Ömer Halisdemir’in Anma Programı Duygusal Anlarla Dolu Gerçekleşti!

Şehit Ömer Halisdemir’in Anma Programı Duygusal Anlarla Dolu Gerçekleşti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Niğde Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehit Ömer Halisdemir’i anma programı düzenledi. Vali Mustafa Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve diğer protokol üyeleri, Çukurkuyu beldesindeki kabri ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim dinledi, dua okudu ve şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile görüştü. Vali Çelik, Ömer Halisdemir’in 15 Temmuz darbe girişimindeki önemli rolünü vurgulayarak tarihteki diğer kahramanlarla karşılaştırdı. Belediye Başkanı Özdemir ise 15 Temmuz gecesi Niğde’den 6 şehit verildiğini belirterek Türk milletinin asla boyun eğmeyeceğini ve geleceği inşa edeceğini ifade etti.

Vali Çelik, tarihi olaylarda öne çıkan kahramanların varlığına dikkat çekerek, 15 Temmuz’da da Ömer Halisdemir’in ön plana çıktığını söyledi. Özellikle 15 Temmuz’da hayatını kaybeden bütün şehitleri minnetle andığını belirtti. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir’i anma programının tüm şehitler için yapıldığını dile getirdi. Gece Niğde’den 6 şehit verildiğini hatırlatan Özdemir, Türk milletinin asla boyun eğmeyeceğinin altını çizdi ve milli birlik vurgusu yaptı.

Programa, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özellikle 15 Temmuz’un Türk milletinin direniş ve birlik ruhunu gösterdiğini vurgulayan konuşmacılar, gelecekte de bu ruhun devam edeceğine inandıklarını belirttiler. Shiştir Halisdemir’in vatanı için gösterdiği fedakarlık ve cesaretin unutulmayacağının altını çizen katılımcılar, Türk milletinin her zaman kahramanlar yetiştireceğine olan inançlarını dile getirdiler. Program, şehitlerin anısına düzenlenen etkileyici bir törenle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şehit Ömer Halisdemir’in Anma Programı Duygusal Anlarla Dolu Gerçekleşti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin