1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Selena Gomez, Rare Beauty ile Milyarderler Kulübüne Giriş Yaptı!

Selena Gomez, Rare Beauty ile Milyarderler Kulübüne Giriş Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selena Gomez, 32 yaşında ve 1,3 milyar dolarlık servetiyle milyarderler kulübüne katıldı. Rare Beauty isimli güzellik markası sayesinde servetini büyük ölçüde artıran Gomez, markanın başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Rare Beauty’nin likit allıkları ve rujları viral bir başarı elde ederken, markanın geçen 12 ayda 400 milyon dolarlık satış yaptığı belirtildi. Ayrıca Gomez, Louis Vuitton, Coach ve Puma gibi markalarla yaptığı anlaşmalarla da servetini katladı.

Gomez aynı zamanda Hulu’nun ‘Only Murders in the Building’ dizisindeki rolüyle de önemli gelir elde etti. Sezon başına en az 6 milyon dolar kazanan Gomez, beşinci sezon için de anlaşmasını yeniledi. Ancak servetinin büyük bir kısmı Rare Beauty ve markalarla yaptığı anlaşmalardan geliyor. Emmy ve Grammy adaylıkları da olan Gomez, Instagram’da dünyanın en çok takip edilen kadını unvanına sahip ve platformda 424 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Selena Gomez’in başarısı, milyarderler kulübüne girişiyle doruk noktasına ulaştı. Rare Beauty’nin başarısı ve diğer markalarla yaptığı anlaşmalar sayesinde servetini katlayan Gomez, genç yaşına rağmen kendi kendini yetiştirmiş en genç kadın zenginler arasında yerini aldı. Instagram’daki takipçi sayısıyla da dikkatleri üzerine çeken Gomez, hem müzik ve film dünyasındaki başarısı hem de iş dünyasındaki girişimleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Selena Gomez’in Rare Beauty markasının başarısı, likit allıkları ve rujlarıyla viral bir hite dönüşürken, Gomez’in diğer markalarla yaptığı anlaşmalar da servetinde önemli bir yer tutuyor. Ayrıca Hulu’nun popüler dizisi ‘Only Murders in the Building’deki rolüyle de önemli gelir elde eden Gomez’in başarısı genç yaşına rağmen olağanüstü boyutlarda. Instagram’daki takipçi sayısıyla da dikkat çeken Gomez, genç yaşına rağmen milyarderler kulübünün yeni ve önemli üyelerinden biri haline geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Selena Gomez, Rare Beauty ile Milyarderler Kulübüne Giriş Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin