1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Semih Yalçın’ın Gazetecilere Yönelik Sert Tepkisi CHP’den Cevap Geldi!

Semih Yalçın’ın Gazetecilere Yönelik Sert Tepkisi CHP’den Cevap Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın medya kuruluşları ve gazetecileri hedef alan açıklamalarına CHP’den sert tepki geldi.

Semih Yalçın, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili haberlerden rahatsız olarak “Marksist basın MHP ile AK Parti arasına fitne sokmaya çalışıyor” iddiasında bulundu ve isim vermeden Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan, Ali Kemal Erdem gibi gazetecileri hedef gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Yalçın’ın sözlerine sert şekilde karşılık verdi. Yücel, “Edip Semih Yalçın’ın Türk basını üzerindeki linç politikası ve baskıları artık kabak tadı vermeye başladı” diyerek tepkisini dile getirdi ve isimleri geçen gazetecilere zarar gelmesi durumunda Yalçın’ı sorumlu tutacaklarını belirtti.

Yücel, Yalçın’ın açıklamalarını eleştirerek, “Edip Semih Yalçın’ın gerçeklerden kopuk, hayal dünyasında yaşayan senaryo yazarlığı tavrı ancak başarılı olabilir” dedi ve Yalçın’ın hedef gösterme politikasından vazgeçmesi gerektiğini vurguladı.

Yücel ayrıca, Yalçın’ın Sinan Ateş cinayetiyle ilgili açıklamalarını da sert bir dille eleştirdi ve adaletin tecelli edeceğine inandıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Semih Yalçın’ın Gazetecilere Yönelik Sert Tepkisi CHP’den Cevap Geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin