1. Haberler
  2. Spor
  3. Şenol Güneş İmza Töreninde Boş Kağıda İmza Attı: Taraftarın Tezahüratı Dikkat Çekti!

Şenol Güneş İmza Töreninde Boş Kağıda İmza Attı: Taraftarın Tezahüratı Dikkat Çekti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Şenol Güneş için imza töreni düzenlendi. Bordo-mavili taraftarların coşkulu tezahüratları arasında gerçekleşen törende, deneyimli hoca boş bir kağıda imza attı. Güneş, Türkiye’nin başını bela olan terör olaylarından dolayı yaşanan üzücü olaylara da değindi. Kendi baba memleketinden bir şehidi kaybettiklerini ve tüm Türk ulusunun başı sağ olsun dileklerini iletti.

Şenol Güneş imza töreninde yaptığı konuşmada, heyecanını ve desteği vurguladı. Geçmişte Beşiktaş maçıyla futbolu bıraktığını ancak Trabzonspor’a geri dönmenin ayrı bir coşku olduğunu ifade etti. Başkanın projelerine duyduğu heyecanı ve isteği vurgulayan Güneş, kulübün sportif ve ekonomik başarısı için söz verdi.

Teknik direktör, imzanın atıldığı boş mukaveleyle ilgili de konuştu. Güneş, imzanın kağıt üstüne atıldığını ancak asıl öneminin ruh ve gönülle yaşanan ilişkide olduğunu belirtti. Takımın başarısı için elimizden geleni yapacağını söyleyen Güneş, zorlu maçlara hazırlıklarını sürdüreceklerini ve Beşiktaş, Kayserispor ve Gaziantep maçlarında iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini ifade etti.

Özellikle Beşiktaş maçına vurgu yapan Şenol Güneş, her maça kazanmak için çıkacaklarını ve rakiplerine hücum eden bir takım olacaklarını belirtti. Taraftarlardan destek isteyen Güneş, maçlarda önemli olanın başlangıcın iyi olması olduğunu dile getirdi. Takımın yeni bir başlangıç yapacağı bu maçın kendisi için de zor olacağını ancak tüm desteği alarak başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şenol Güneş İmza Töreninde Boş Kağıda İmza Attı: Taraftarın Tezahüratı Dikkat Çekti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin