1. Haberler
  2. Spor
  3. Şenol Güneş Trabzonspor’a Geri Döndü! Efsane Teknik Direktör Beşinci Kez Göreve Geldi

Şenol Güneş Trabzonspor’a Geri Döndü! Efsane Teknik Direktör Beşinci Kez Göreve Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı’nın görevine son vererek, kulüp efsanesi Şenol Güneş’i takımın başına getirdi. Güneş, bu görevi beşinci kez üstlenmiş oldu. Geçtiğimiz sezon alınan kötü sonuçlar nedeniyle Avcı’nın koltuğu sallanmaya başlamıştı. UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi’nde elenmelerin ardından Avcı ile yolların ayrılmasına karar verildi. Boşalan teknik direktörlük koltuğu için yapılan görüşmeler sonucunda, Şenol Güneş’in Trabzonspor’a geri döneceği resmiyet kazandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın da katıldığı görüşmeler olumlu geçti ve kulüp, Şenol Güneş ile anlaşma sağladı. Bu gelişmelerin ardından resmi bir açıklama yapılıp Güneş’in teknik direktörlük görevine getirildiği duyuruldu. Trabzonspor Kulübü, Şenol Güneş’in tekrar takıma dönmesiyle birlikte başarıya ulaşacaklarını ve tarih yazacaklarını belirtti. Güneş, daha önce dört kez çalıştırdığı Trabzonspor’u beşinci kez yönetmeye başladı ve 72 yaşındaki teknik adam perşembe günü takımın başında ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Şenol Güneş’in Trabzonspor kariyerinde 361 maçta 209 galibiyet, 75 beraberlik ve 77 mağlubiyet aldığı biliniyor. Özellikle dikkat çeken bir detay ise, Güneş’in Trabzonspor’da ilk maçının eski takımı Beşiktaş’a karşı olacak olmasıdır. Güneş’in Trabzonspor tecrübesi ve başarısı, taraftarlar arasında heyecan ve umut yaratmış durumda. Trabzonspor camiası, Şenol Güneş liderliğinde yeni bir sayfa açacaklarına inanıyor ve beklenen başarıları elde etmeyi umuyor. Görev değişikliğiyle birlikte kulüpte yeni bir heyecan ve motivasyon döneminin başladığı ifade ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şenol Güneş Trabzonspor’a Geri Döndü! Efsane Teknik Direktör Beşinci Kez Göreve Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin