1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Serhat Akın’a Silahla Saldırı! Son Dakika Haberi ve Şüphelilerin Korkunç Planı Ortaya Çıktı

Serhat Akın’a Silahla Saldırı! Son Dakika Haberi ve Şüphelilerin Korkunç Planı Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberine göre, Milli Takım ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın 26 Eylül tarihinde silahla yaralandı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonlandırıldı. 7 şüpheli hakkında Serhat Akın’a tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs suçundan fezleke hazırlandı. Akın’ın yaralanmasının hayati fonksiyonları etkileyen ağır bir parçalı kemik kırığı olduğu belirtildi.

Beykoz Başsavcılığı soruşturması kapsamında yurtdışından gelen talimatlar üzerine birden fazla kişinin eylem birliği içinde hareket ettiği ve olay öncesi ve sonrasında keşif yapıldığı tespit edildi. Maskeli ve kasklı şüpheli tarafından yaklaşık 3-4 metre mesafeden 3 el ateş edildiği belirlendi. Olay tasarlayarak kasten öldürme suçunu oluşturduğu anlaşıldı.

Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıda, daha önce Kumburgaz’da işlenen bir kasten öldürme suçundan aranan H.Ş’nin, O. D, O. M ve E. Ü gibi şahıslara talimat vererek el çektirdiği ortaya çıktı. Suçun azmettiricisi olduğu belirtilen H.Ş’nin diğer şüphelileri eylemi gerçekleştirdiği tespit edildi.

O.D’nin E.Ü’den aldığı tabancayla ateş ettiği, O.M’nin olay yerine motosikletle gelip kaçmalarına yardımcı olduğu ve E.Ü’nün tabanca ve maskeleri temin ettiği belirtildi. M.A’nın kaskı sağladığı, Y.G’nin ise suç karşılığında aldığı parayı diğer şüphelilere teslim ettiği belirtildi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği fezleke sonrası şüpheliler hakkında İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesine dava açılması bekleniyor. Bu olay, Türk futbol camiasında büyük yankı uyandırmış ve gizemli bir suikast girişimi olarak değerlendiriliyor. Olayla ilgili ilerleyen günlerde daha fazla bilgi ve gelişme bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serhat Akın’a Silahla Saldırı! Son Dakika Haberi ve Şüphelilerin Korkunç Planı Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin