1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Serhat Akın’a Yurt Dışından Saldırı!

Serhat Akın’a Yurt Dışından Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sehrat Akın bir süredir takip ediliyordu. Saldırının talimatı ve Akın’ın konumu yurtdışından geldiği ortaya çıktı. Tetikçinin ve yardımcılarının ifadelerine Kanal D haber ulaştı.

Beykoz’da program çıkışında Serhat Akın’ı vuran Ozan Dalmaz ve dört kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Savcılık, ifadelerinde detaylı bilgi verdi.

Akın uzun süredir takip ediliyordu. Tetikçiye, eski futbolcunun Beykoz’daki konumu yurt dışından verilmişti. Saldırgan, ifadesinde şunları söyledi: “Ben bu eylemi akrabam Hasan Şahin’in tehdit etmesi nedeniyle gerçekleştirdim. Hasan Şahin yurt dışında ikamet eder. Konum bilgisini hem bana hem de Osman’a verdi.”

Ozan’ın ifadesine göre, Osman saldırı sonrası motosikleti kullanan Osman Mukan’dı.

Ozan, Hasan tarafından tehdit edilmediğini belirtti. Ozan’ın bu eylemi tehdit altında yapmadığını ifade etti.

İkilinin Serhat Akın’ı vurma nedeniyle aldıkları 250 bin lira içinde birbirlerini suçladığı ortaya çıktı.

Yunus Görecek, Gürcistan’daki çete lideriyle konuşmamak için sosyal medya üzerinden iletişim kurdu. Parayı almaya giderken 4 ve 9 yaşındaki kardeşleriyle gitmesinin sebebini savunmasında anlattı.

Serhat Akın’ın saldırgan Ozan Dalmaz’ın elinden kaçması durumuna karşı ikinci bir ekip daha hazırdı. Araçta ise Eyüp Üzer vardı. O, korsan taksici olduğunu, Ozan Dalmaz’ın konumunu verdiğini ve parayı aldıktan sonra beklediğini ifade etti.

Son olarak, Serhat Akın’ın tedavisi sürüyor. Fenerbahçe Kulübü ve yetkililerinin kendisine yapılan hakaret ve tehditleri engellemek için çaba göstermediğini ifade ederek, kızgın ve kırgın olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serhat Akın’a Yurt Dışından Saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin