1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Serik’te Düğün Katliamı: Belediye Meclis Üyesi Cinayete Kurban Gitti

Serik’te Düğün Katliamı: Belediye Meclis Üyesi Cinayete Kurban Gitti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Serik ilçesinde gerçekleşen olayda, eski Serik Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Tuncer (40) ile eski Serik Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım arasında daha önce sosyal medyada başlayan bir tartışma düğünde kanlı bir şekilde sonuçlandı. Ziya Yıldırım, Hasan Ali Tuncer’i silahla vurarak öldürdü.

Olay, Serik ilçesine bağlı Belkıs Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Daha önce ikili arasında sosyal medyada tansiyonun yükseldiği bilinirken Yıldırım ve Tuncer, bir düğünde karşılaştılar. Tartışmanın ardından eski belediye başkan yardımcısı Ziya Yıldırım, getirdiği tabanca ile eski belediye meclis üyesi Hasan Ali Tuncer’e 3 el ateş ederek yaraladı.

Olayın ardından ihbar üzerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı yüksek inşaat mühendisi Tuncer, olay yerinde ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Geçmişte öğretmenlik yapan ve bir dönem belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten Ziya Yıldırım ise yakalanarak gözaltına alındı. Tuncer’in cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serik’te Düğün Katliamı: Belediye Meclis Üyesi Cinayete Kurban Gitti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin