1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sevgilisine Annemi Öldürdüğümü Söyledi – Gerçekler Ortaya Çıktı

Sevgilisine Annemi Öldürdüğümü Söyledi – Gerçekler Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 Nisan’da Honaz ilçesi Gürlek Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Emine Durmuş’un oğlu Cihan Durmuş, 112 Acil Servis’i arayarak annesinin evde rahatsızlanıp yatakta hareketsiz yattığını bildirdi. Sağlık ekipleri ihbar üzerine adrese geldiğinde Durmuş’un hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Emine Durmuş’un cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Otopsi sonucunda Durmuş’un boğularak öldüğü ve boyun kemiklerinde kırıklar bulunduğu belirlendi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olayla ilgili çalışma başlattı. Yaklaşık 3 aylık bir takip sonucunda Cihan Durmuş ve sevgilisi Fatma A. cinayet şüphelisi olarak belirlendi. JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenleyerek Cihan Durmuş ve sevgilisini gözaltına aldılar. Durmuş suçlamaları reddederken, Fatma A. ifadesinde sevgilisinin annesini öldürdüğünü söyledi.

Gözaltına alınan iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemede Cihan Durmuş tutuklanırken, Fatma A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cihan Durmuş’un 8 ayrı suç kaydı bulunurken, Fatma A.’nın da 4 ayrı suç kaydı olduğu belirtildi.

Cinayet şüphelisi Cihan Durmuş’un annesinin ölümüyle ilgili aynı gün sosyal medya hesabından yaptığı “Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir” paylaşımı dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sevgilisine Annemi Öldürdüğümü Söyledi – Gerçekler Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin