1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sevgilisine Annesini Öldürdüğünü İtiraf Etti! Olaylı Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Sevgilisine Annesini Öldürdüğünü İtiraf Etti! Olaylı Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Honaz ilçesinde, Gürlek Mahallesi’nde Emine Durmuş’un ölü bulunmasıyla başlayan olay, 13 Nisan’da gerçekleşti. Durmuş’un oğlu Cihan Durmuş, annesinin rahatsızlandığını ve yatakta hareketsiz olduğunu 112 Acil Servis’e bildirdi. Sağlık ekipleri, olay yerine gelerek Emine Durmuş’un öldüğünü tespit etti. Cenaze, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı ve yapılan otopside boyun kemiklerinde kırıklar tespit edilerek boğulduğu belirlendi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Durmuş’un oğlu Cihan Durmuş ve sevgilisi Fatma A. cinayet şüphelisi olarak belirlendi. Yaklaşık 3 aylık bir sürenin ardından JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cihan Durmuş ve Fatma A.’yı gözaltına aldı. Cihan Durmuş suçlamaları reddederken, Fatma A. ifadesinde sevgilisinin annesini öldürdüğünü söyledi.

Gözaltına alınan iki şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede Cihan Durmuş tutuklanırken, Fatma A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cihan Durmuş’un 8 ayrı suçtan kaydı olduğu belirtilirken, Fatma A.’nın da 4 ayrı suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Cinayet şüphelisi Cihan Durmuş’un, annesinin öldüğü gün sosyal medya hesabından yaptığı “Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir” paylaşımı ise dikkat çekti.

Olayın ardından gerçekleşen teknik ve fiziki takipler sonucunda cinayetin işlenme şekli ve şüphelilerin kimlikleri belirlenmiş oldu. Durmuş’un annesi Emine Durmuş’un boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, olayın perde arkasındaki ilişkiler ve motivasyonlar ise soruşturmanın devamında detaylı olarak incelenecek. Bu vahşi cinayetin detayları ve şüphelilerin geleceği, adli sürecin başlamasıyla birlikte daha da aydınlanacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sevgilisine Annesini Öldürdüğünü İtiraf Etti! Olaylı Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin