1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Shakira’dan Vergi Kaçırma Skandalında Şok Açıklama: “Çocuklarımı Korumak İçin Yaptım”

Shakira’dan Vergi Kaçırma Skandalında Şok Açıklama: “Çocuklarımı Korumak İçin Yaptım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, vergi kaçırmakla suçlandığı davada verilen ceza ödeme anlaşmasını ‘çocuklarını korumak için yaptım’ diyerek savundu. Shakira, İspanya hükümetinin kamu yönetimini maço bulduğunu belirterek eleştirilerde bulundu.

Shakira, mektup aracılığıyla yaşadığı yargı sürecini anlatarak sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı, İspanya maliyesiyle yaptığı anlaşmayı ‘korku veya suçluluktan değil, çocuklarını korumak için yaptığını’ söyledi. Shakira, 2023 yılında medyanın süreci kaçırılacak bir gösteri gibi izlediğini ve kurumsal yargısız infazlara maruz kaldığını ifade etti.

İspanya hükümetine tepki gösteren Shakira, gerekçelerini dinlemek yerine kamuoyu önünde suçlu ilan edildiğini dile getirdi. Kamu kurumlarının, vatandaşların hizmeti için çalışması gerektiğini belirten Shakira, devletin kendi kurallarına uygun olmayanları cezalandırmak yerine güvenilirliğini yeniden inşa etmek için cadı avına çıktığını savundu.

Shakira, İspanya maliyesini maço davranmakla suçlayarak, Amerikalı bir erkek şarkıcının aynı durumda olsaydı muamele göreceğini düşündüğünü belirtti. Ünlü şarkıcı, İspanya’da devlet bürokrasisinde maçoluğun hala varlığını sürdüğünü savundu.

İspanya’da yaşadığı dönemde vergi kaçırmakla suçlanan Shakira, suçlamaları yalanladıktan sonra uzun bir yargı sürecine girmiş ve 2023 yılında 7,3 milyon avroluk ceza ödemeyi kabul etmişti. Shakira, daha fazla ödeme yaparak devlete karşı sorumluluğunu yerine getirdiğini belirtti.

Sonuç olarak, Shakira’nın vergi kaçırma davasında yaşadığı süreci anlatan mektubuna İspanya maliyesine ve kamu yönetimine yönelik sert eleştiriler vardı. Ünlü şarkıcı, çocuklarını korumak adına yaptığı anlaşmayı savunarak, devlet kurumlarının adil davranması gerektiğini vurguladı. Hem çocukların hem de kendisinin korunması gerektiğini belirten Shakira, İspanya hükümetini maço davranmakla suçladı ve adaletin olması gerektiği gibi işlememesine karşı çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Shakira’dan Vergi Kaçırma Skandalında Şok Açıklama: “Çocuklarımı Korumak İçin Yaptım”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin