1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. SHOCKING REVELATIONS IN INFANT DEATH GANG CASE: “KILL THE CHILD,” SAYS SUSPECT, AS THREAT TO PROSECUTOR EMERGES

SHOCKING REVELATIONS IN INFANT DEATH GANG CASE: “KILL THE CHILD,” SAYS SUSPECT, AS THREAT TO PROSECUTOR EMERGES

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da 12 yeni doğan bebeğin ölümüyle sonuçlanan vahim bir olayda, şok edici detaylar ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcı Y.E’nin makamında tehdit edilmesiyle başlayan süreç, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameyle sonuçlandı. 47 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk etmek için çeşitli yollar denendiği ve 112 Acil Çağrı Merkezi personeliyle de işbirliği yapıldığı belirtildi.

İddianamede yer alan bilgilere göre, Esenyurt Belediye Başkanlığı Sağlık Hizmetleri’nde çalışan Renas K. ve diğer şüpheliler, bebek hastaları keşfettikten sonra, anlaşmalı oldukları hastanelere yönlendirdi. Bebeklerin ailelerini ikna ederek tedavi red işlemi yapılırken, 112 Acil Çağrı Merkezi aracılığıyla hastanelere sevk gerçekleştirildi. Hekimlerin raporlarıyla birlikte provizyon numaraları alınarak, önceden belirlenen hastanelere nakiller yapıldı.

Özel hastanelerde hemşire olarak görev yapan Mehtap S. ile örgüt üyesi Hasan Basri G. arasındaki şok edici konuşma da iddianamede yer aldı. Hasan Basri G.’nin “Mehtap çocuğu öldür, 50 satürasyonlu çocuk mu olur” dediği, Mehtap S.’nin ise bu talimatı gelişigüzel vermediği anlaşıldı. Benzer şekilde, örgüt lideri Dr. Fırat S. ile şüpheli Ceren Hatice K. arasındaki görüşmede de önemli detaylar ortaya çıktı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı Y.E’yi tehdit eden zanlının ifadesi de dikkat çekiciydi. Tutuklu Mustafa Kemal Zengin, savcıya zarar verebilecek mafyatik kişilerin akrabalarından aldığı bilgileri savcıya iletme amacıyla görüşme talebinde bulunduğunu belirtti. Ancak tehdit içermeyen bu görüşme, iddiaların aksine samimi bir şekilde gerçekleşti.

Sonuç olarak, Bakırköy 22. Ağır Ceza Mahkemesi’nin değerlendirme aşamasında olan iddianamenin kabul edilmesiyle, şüphelilerin yargılanmasına başlanacak. Olayda yer alan tüm detaylar ve şüphelilerin ifadeleri, soruşturma sürecini aydınlatmaya devam ediyor. Bu vahim olayın tüm detayları yargı sürecinde netlik kazanacak ve adalet yerini bulacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SHOCKING REVELATIONS IN INFANT DEATH GANG CASE: “KILL THE CHILD,” SAYS SUSPECT, AS THREAT TO PROSECUTOR EMERGES
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin