1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. SİBERAĞ-5 Operasyonunda 54 Şüpheli Yakalandı!

SİBERAĞ-5 Operasyonunda 54 Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen “SİBERAĞ-5” operasyonları kapsamında 23 ilde “Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Bilişim Sistemine Girme ve Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Bu operasyonlar neticesinde toplamda 54 şüpheli yakalandı ve bunlardan 20’si tutuklandı. 24 şüpheli hakkında ise adli kontrol ve yurt dışı yasağı tedbirleri uygulandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Aydın, Adana, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, İstanbul, Konya, Niğde, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Çanakkale, Mersin, Kahramanmaraş, Tekirdağ, İzmir, Kocaeli, Ağrı, Düzce, Afyonkarahisar ve Şırnak illerinde operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlarda çeşitli suçlarla bağlantılı olarak çok sayıda kişi yakalandı ve işlemler devam ediyor.

Yapılan operasyonlar neticesinde ele geçirilen bilgisayarlar, taşınabilir bellekler, cep telefonları, SIM kartlar, döviz ve Türk Lirası gibi materyaller de belirlendi. Bu başarılı operasyonlar neticesinde emeği geçen Jandarma ekipleri tebrik edildi ve milletin dualarıyla desteklendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SİBERAĞ-5 Operasyonunda 54 Şüpheli Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin