1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şile Sofular Plajı’nda Boğulan Gençlerin Acı Sonu

Şile Sofular Plajı’nda Boğulan Gençlerin Acı Sonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün sabah Şile Sofular Plajı’nda meydana geldi. Denize giren 16 yaşındaki bir genç boğularak hayatını kaybetti.

Aynı plajda 15 Haziran’da kaybolan ve Azerbaycan uyruklu olan bir kişinin cansız bedenine dün sabah ulaşıldı. Olayla ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı inceleme başlattı. Şile Kaymakamlığı, bir gün önce denizin dalgalı olabileceği konusunda sosyal medya hesaplarından uyarıda bulundu.

Yaşanan bu trajedilerin ardından 17 yaşındaki bir kişinin babası, güvenlik tedbirlerinin yetersiz olduğunu dile getirdi. Gencecik çocuğunu kaybettiği için üzgün olduğunu belirten baba, oraya tel örgüler çekilmesi ve cankurtaran simitlerinin bulunması gerektiğini söyledi. Şile plajında güvenlik görevlilerinin saat 09.00 ve 10.00’da göreve başladığını ifade eden baba, daha erken müdahale edilseydi belki oğlunun hayatta olabileceğini dile getirdi.

Baba, çocukların hala tehlikeli sularda yüzmeye devam ettiğini ve bölgede güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiğini vurguladı. Kendi çocuklarını kaybettiğini ve jandarmaya şikayetçi olacağını belirten baba, plajdaki tehlikelerin bertaraf edilmesi gerektiğini savundu. Cenaze töreni ise yarın Rami Tantavizade Camii’nde gerçekleştirilecek ve ardından Kilyos Mezarlığı’nda defnedilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şile Sofular Plajı’nda Boğulan Gençlerin Acı Sonu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin