1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonrası Mülk Patlaması Yaşadı: Tapu Kayıtlarına Göre 100 Milyon TL Değerinde Mülk Edindi!

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonrası Mülk Patlaması Yaşadı: Tapu Kayıtlarına Göre 100 Milyon TL Değerinde Mülk Edindi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan’ın, seçimin yapıldığı yıl çok sayıda mülk edindiği ortaya çıktı.

Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen’in paylaştığı tapu kayıt bilgilerine göre, Oğan seçimden hemen önce ve hemen sonrasında çok sayıda arsa, arazi, malikâne ve ultra lüks konut aldı. Oğan’ın bu mülklerinin bugünkü değerlerinin 100 milyon TL’nin üzerinde olduğu belirtiliyor.

Öztürkmen yaptığı açıklamada, “Sayın Oğan gerçekten Erdoğan’ı desteklediği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ‘mekân sahibi’ oldu! Hem de ne mekân!” dedi. Öztürkmen ayrıca Oğan’ın mülk edinme sürecini detaylarıyla anlattı.

Oğan’ın seçimlerin ardından aldığı mülkler arasında Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek semtindeki 7 dönümlük arsa ve 800 m2’lik malikâne, Ankara Gölbaşı’ndaki 2 bin 941 metrekare arsa, Ankara Çankaya’daki lüks daire, Gölbaşı’ndaki ilk malikâne ve buraya genişlettiği araziler yer alıyor.

Öztürkmen ayrıca, Oğan’ın komşuların arazilerini etkileyen tartışmalı bir sınır kaydırma işlemi yaptığını ve bu nedenle mahkemelik olduğunu belirtti.

Son olarak, Öztürkmen, Sinan Oğan’a çağrıda bulunarak, “Eğer Oğan’ın bu mülklere itirazı varsa, son çağrımızdır: Çık ve milletin önünde malvarlığını ve edinme tarihlerini açıkla!” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonrası Mülk Patlaması Yaşadı: Tapu Kayıtlarına Göre 100 Milyon TL Değerinde Mülk Edindi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin