1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Sinan Oğan, Mersin’de Sadece 48 Kişinin Dinlediği Etkinlikte Konuştu ve Adaylık Açıklaması Yaptı!

Sinan Oğan, Mersin’de Sadece 48 Kişinin Dinlediği Etkinlikte Konuştu ve Adaylık Açıklaması Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde Ata İttifakı’nın adayı olan ve ikinci turda Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan, Mersin’de düzenlenen bir etkinlikte konuştu. Oğan, sadece 48 kişinin kendisini dinlediği bu etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün gördük ki Altılı Masa, Türkiye’yi yönetme iktidarında değilmiş. Eğer Altılı Masa adayını destekleseydik, Türkiye şu anda yeni bir seçim sürecine giriyor olacaktı” dedi.

Türkiye İttifakı Partisi Mersin İl Başkanlığı’nın açılışında konuşan Sinan Oğan, “Türk ekonomisinde kriz olacaktı, Türkiye’de siyasal kavga giderek derinleşecekti. Bu nedenle Altılı Masa adayını desteklememek doğru bir karardı” diye konuştu.

Oğan ayrıca, “2028’de sağın ortak adayı olmayı hedefliyorum. Türk sağını birleştiren bir lider olarak Türkiye’yi yönetmek istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı diyalogu anlatan Oğan, “Erdoğan’la yaptığımız görüşmede anayasa maddeleri konusunda bir mutabakat sağladık. Anayasanın ilk 4 maddesine dokunulmayacak, 66’ncı maddesindeki Türklük ifadesi muhafaza edilecek” dedi. Oğan, bazı AK Partili yöneticilerin farklı açıklamalarına rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine verdiği sözü hatırlattığını belirtti.

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde ilk turda Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, seçim öncesinde “Cehennemin kapılarını kapatmayı” vaat etmişti. İkinci turda ise Erdoğan’ı desteklediğini açıklamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sinan Oğan, Mersin’de Sadece 48 Kişinin Dinlediği Etkinlikte Konuştu ve Adaylık Açıklaması Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin