1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Sinan Oğan’dan Türkiye İttifakı Açıklaması: “Kendilerine Başka Bir İsim Bulmalarını Tavsiye Ediyoruz”

Sinan Oğan’dan Türkiye İttifakı Açıklaması: “Kendilerine Başka Bir İsim Bulmalarını Tavsiye Ediyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi’nin il binasının açılışını yapmak üzere Kocaeli’ye geldi. Açılışa Oğan’ın yanı sıra Türkiye İttifak Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, partinin genel merkez ve il yöneticileri ile partililer katıldı.

Açılışta konuşan Sinan Oğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e eleştirilerde bulunarak siyasetin zorluğundan bahsetti. Siyasette nesil değişimi yapmayı hedeflediklerini ve Türkiye İttifakı Partisi olarak Türk milletine ait bir isim kullandıklarını belirtti. Özel’e Türkiye İttifakı ismini kullanmaması için başka bir isim bulma tavsiyesinde bulundu.

Oğan, Türkiye’nin her yerinde örgütlenen parti olmanın gururunu yaşadıklarını ve isim hakkının kendilerine ait olduğunu vurguladı. Başka partilerin Türkiye İttifakı ismini kullanmasına izin vermeyeceklerini ve emek hırsızlığı yapılmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

2023 seçim sürecine de değinen Oğan, Türkiye’nin kaderinin Türkiye İttifakı ve ATA İttifakı’nın elinde olduğunu belirtti. Bu nedenle verdikleri kararın sonucu etkileyeceğini ve sorumluluğunun kitlelerinin ve kendilerinin omuzlarında olduğunu ifade etti.

Oğan, Cumhur İttifakı adayına verdikleri destek hakkında konuşarak bu desteğin koşulsuz olmadığını belirtti. Özellikle anayasanın ilk maddelerine dokunulmaması, göç ve deprem konularında yeniden yapılanmaya gidilmesi gibi konularda mutabakat sağladıklarını ve bu doğrultuda destek verdiklerini açıkladı.

2028 seçimlerine hazırlıklarını sürdüren Oğan, vatandaşların oy kullanma sorumluluğuna dikkat çekerek doğru adayın desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, yapılan eleştirilere karşı büyüdüklerini ve gerçekleştirecekleri projelerle halkın karşısına çıkmaya hazır olduklarını belirtti.

Son olarak, Sinan Oğan, yapıcı eleştirilere her zaman açık olduklarını ve halkın desteği ile 2028’de yönetimi devralmaya hazır olduklarını söyledi. Karşılıklı hakaret ve iftiraların kendilerini büyüttüğünü ve halkın gerçekleri göreceğine inandıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sinan Oğan’dan Türkiye İttifakı Açıklaması: “Kendilerine Başka Bir İsim Bulmalarını Tavsiye Ediyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin