1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sincan’da Kadın Cinayeti: Boğazından Bıçaklandı!

Sincan’da Kadın Cinayeti: Boğazından Bıçaklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sincan’da dün akşam meydana gelen olayda, bir kişi bilinmeyen bir nedenden dolayı Edanur K.’yi bıçakladı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarıyla sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ağır yaralanan Edanur K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırgan ise kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olay, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı ve olay anı kaydedildi. Kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan Nur G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edanur K.’nin arkadaşı Kader Düzgün, olay sonrası bir açıklama yaptı. Düzgün, Edanur’un psikolojik sıkıntıları olabileceğini ancak kimse böyle bir şiddeti hak etmediğini belirtti. Kadınların ve çocukların korunması gerektiğini vurgulayan Düzgün, Edanur’un sevilen biri olduğunu ve sadece sevgiye ihtiyacı olan bir kız olduğunu söyledi. Ailesinin ve eşinin durumunun da kötü olduğunu ifade eden Düzgün, herkesin hatalar yapabileceğini ve psikolojik destek almaya ihtiyaç duyabileceğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sincan’da Kadın Cinayeti: Boğazından Bıçaklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin