1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sincan’da Mahalle Baskını: 5 Kişi Hayatını Kaybetti! Tahsin Ünsür Tutuklandı

Sincan’da Mahalle Baskını: 5 Kişi Hayatını Kaybetti! Tahsin Ünsür Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Sincan ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan Kader Apartmanı, geçen yıl 22 Kasım’da korkunç bir olaya sahne oldu. Tahsin Ünsür, üst kat komşularıyla gürültü sebebiyle yaşadığı tartışma sonucunda silahını alarak üst kata çıktı. Hamdi Turgut (41) ile annesi Behiye Turgut (71), eşi Sunay Turgut (40), oğlu Mustafa Turgut (13) ve kızı Ceyda Turgut’a (11) yönelik saldırı sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan Tahsin Ünsür, mahkeme tarafından ‘nitelikli öldürme’ ve ‘kasten öldürme’ suçlarından tutuklandı.

Daha sonra Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame, Ankara Batı 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, Mustafa ve Ceyda Turgut’un oyun oynarken gürültü yapmaları sebebiyle Tahsin Ünsür’ün rahatsızlık duyduğu belirtildi. Ünsür’ün defalarca uyardığı ve bina yöneticisine “Bunları öldüreceğim, eşim bunların yüzünden öldü” dediği ifadesi aktarıldı. Olayın yaşandığı gece saat 23.45 sularında Ünsür’ün tüfek ve fişek alarak komşularının kapısına gidip içeri girdiği ve saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

Ünsür, savcılık ifadesinde, olaydan pişmanlık duyduğunu dile getirerek, üst kattan gelen gürültüler sebebiyle sabrını yitirdiğini ve bu hareketlerin eşinin vefatından sonra daha da dayanılmaz hale geldiğini söyledi. Saldırıyı gerçekleştirdiği gece, av tüfeği ve fişekleri alarak üst kata çıkan Ünsür, komşularını uyarmasına rağmen kendisine karşı gelindiğini belirtti. Saldırı sonrasında ise silahı önüne atarak, “Hepsini öldürdüm, şimdi kimi arıyorsanız arayın” dedi.

Olaya tanık olan S.Y. ise silah sesleri ve bağrışma duyarak yaşanan korkunç olaya şahit oldu. Ünsür’ün evine döndüğü sırada, silahı atarak yaptıklarını itiraf ettiği ifade edildi. Ünsür hakkında ise ‘kasten öldürme’, ‘savunmasız kişiye karşı kasten öldürme’ ve ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçlarından 5 maktul için ayrı ayrı müebbet hapis cezası istendi.

Sonuç olarak, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Kader Apartmanı’nda yaşanan bu acı olay, ailenin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanmış ve Tahsin Ünsür ise tutuklanarak yargılanmaya başlanmıştır. Yaşanan bu trajik olay, çevresinde büyük bir üzüntü yaratmış ve adaletin en kısa sürede yerine gelmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sincan’da Mahalle Baskını: 5 Kişi Hayatını Kaybetti! Tahsin Ünsür Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin