1. Haberler
  2. Ankara
  3. Sincan’da Mantolama İskelesi Faciası: 2 Ölü, 4 Tutuklu!

Sincan’da Mantolama İskelesi Faciası: 2 Ölü, 4 Tutuklu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sincan’ın Törekent Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın dış cephe mantolanmasının yapıldığı sırada, 12. kattaki iskele kırıldı. Kırılan iskele nedeniyle olaya karışan 29 yaşındaki Çetin Buru, ağabeyi 34 yaşındaki Volkan Buru ve kuzenleri 27 yaşındaki Mertcan Buru zemine düştü. Volkan Buru ve Çetin Buru olay yerinde hayatını kaybederken Mertcan Buru ise ağır yaralı olarak Sincan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Mertcan Buru da kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma sonucunda alınan bilirkişi kurulu ön raporuna göre kazada kusurlu oldukları tespit edilen şahıslar F.Ş., H.A., O.Y., F.A., H.Ç. ve L.F. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler, Batı Cumhuriyet Başsavcılığına getirilerek savcılık ifadeleri alındı. F.Ş., H.A., O.Y., F.A., H.Ç. ve L.F. daha sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Bu aşamada H.Ç. ve L.F. ‘Birden fazla kişinin ölümüne neden olma’ suçundan tutuklanırken O.Y. ve F.A. konutu terk etmeme, H.A. ve F.Ş. ise yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturmanın detaylı bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Kaza sonrasında apartman sakinleri ve mahalle sakinleri büyük bir şok yaşadı. Kazanın duyulmasıyla birlikte polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Apartman sakinlerinin ifadelerine başvuruldu ve kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, benzer kazaların önüne geçmek ve güvenliği artırmak için gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.

Kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ise büyük bir acı yaşadı. Volkan Buru ve Çetin Buru’nun yakınları, adaletin sağlanmasını istedi ve sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Aileler, yaşanan acının telafisi olmayacağını belirtirken, gereken adımların en kısa sürede atılmasını beklediklerini dile getirdi. Yaşanan bu trajik olay, bölgede derin bir üzüntü ve endişe yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sincan’da Mantolama İskelesi Faciası: 2 Ölü, 4 Tutuklu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin