1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sincan’da Reklam Panosu Faciası: Ölü, Yaralılar Var

Sincan’da Reklam Panosu Faciası: Ölü, Yaralılar Var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saat 21.30 sularında Sincan ilçesinde bulunan Menderes Mahallesi, Alpaslan Caddesi üzerinde olay yaşandı. Sincan Belediyesi’ne ait bir reklam panosu, şiddetli yağmur ve rüzgarın etkisiyle otobüs durağının üzerine devrildi. Panonun altında kalan biri bir şirkette sekreter olarak çalışan Ayşe Yavuz’un hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olayda yaralanan diğer bir kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayşe Yavuz’un cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Bölgede işletmesi bulunan tanık Ayhan Ateş, durakta yağış altında bulunan 5-10 kişinin çoğunun kendi iş yerlerine sığındığını belirtti. Ateş, yaşanan olayda panonun durağı ikiye böldüğünü ve şiddetli rüzgarın etkili olduğunu aktardı. Ayşe Yavuz’a ilk müdahaleyi gerçekleştiren tanık Muhammet Ali Ateş ise panonun 1-2 yıl önce takıldığını ve daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını ifade etti.

Ankara Valisi Vasip Şahin, olay ile ilgili yapılan açıklamada durakta bekleyen 22 yaşındaki genç kızın hayatını kaybettiğini belirtti. Şahin, panonun rüzgarın etkisiyle belediyeye ait olduğu ve teknik incelemelerin devam ettiğini söyledi. Savcılar ve teknik ekiplerin olayı detaylı bir şekilde araştırdığını vurgulayan Şahin, panoda olası bir teknik eksikliğin ya da diğer nedenlerin incelendiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sincan’da Reklam Panosu Faciası: Ölü, Yaralılar Var
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin