1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. “SINIR TANIMADI” – KATLİAM ŞEBEKESİ!

“SINIR TANIMADI” – KATLİAM ŞEBEKESİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ömer Çelik’in açıklamaları şöyle başlıyor: İçerisinde gençler ve bir 8 yaşındaki kız çocuğunun olduğu bir grup tarafından işlenen cinayet, hiçbir sınır tanımaksızın işlendiğini gösteriyor. Bu durum, nasıl bu çağrı cihazlarının hacklenerek patlayıcıya dönüştüğünün sorgulanması gerektiğini ortaya koyuyor. Telefonlar ve diğer elektronik cihazlar ne kadar güvenlidir? Bu tür saldırılara karşı nasıl önlem alınabilir? Bu konuların tartışılması gerekmektedir.

Diğer bir nokta ise Lübnan’da olayın hemen ardından acil durum ilan edilmesi ve hastanelerin göreve çağrılmasıdır. Netanyahu hükümetinin uluslararası hukukun önüne geçmek ve üzerindeki baskıyı azaltmak için savaşı genişletme tutumu içerisinde olduğu belirtilmektedir. Savaşın Lübnan’dan İran’a kadar genişlemesini isteyen Netanyahu’nun bu politikası, kendini savunma adı altında değil siyasi hesaplarla ilgilidir.

Son olarak, Özgür Özel’in açıklamalarına da değinilmektedir. AK Parti döneminde insanların yaşamlarına müdahale edildiği iddiaları, tartışmalı bir konudur. Özgür Özel’in ifadeleri, daha önceki dönemlerde yaşanan benzer tartışmalara dikkat çekmektedir. Türkiye’deki siyasi ve toplumsal hayattaki değişiklikler ve yaşam tarzlarına müdahale konusundaki mücadeleler, herkesin malumudur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu konudaki tavrı ise kendi meselesidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“SINIR TANIMADI” – KATLİAM ŞEBEKESİ!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin