1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı’ndan Büyük Yatırım Açıklamaları

Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı’ndan Büyük Yatırım Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı, Şırnak’a ziyaret için geldi. Havalimanında karşılandıktan sonra 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’nda toplantıya katıldı. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti ve burada Kürtçe şarkılar eşliğinde karşılandı. Bir otelde düzenlenen ‘Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları’ programına da katıldı. Programa Bakan Yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanı ve parti il başkanı da katıldı. Bakan Güler, Şırnak’ın terörle mücadelede elde ettiği başarılarla huzurun sağlandığını ve şehrin potansiyelinin artık gelişmeye başladığını vurguladı.

Bakan Güler, Şırnak’ın petrolle kalkınacağını ve bölgenin yıldızı olacağını belirtti. Şu anda günlük 100 bin varil üretim hedefiyle Şırnak’ın petrolün başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Şırnak’ın enerji alanında da yatırımların devam ettiğini ve bölgesel ticarette önemli bir rol oynadığını ifade etti. Tarım ve hayvancılıkta da şehre desteklerin devam ettiğini ve kalkınmanın hedeflendiğini belirtti. Bakan, Şırnak’ın gelişimine yönelik olarak Milli Savunma Bakanlığı olarak destek verdiklerini ekledi.

Bakan Güler, Şırnak’ın birbirinden değerli özelliklerini ortaya koyan bir yer haline geldiğini söyledi. Kentin terör örgütlerinin tasallut ettiği dönemi geride bırakarak hizmet almayı ve sürdürmeyi hak ettiğini belirtti. Şırnaklıların terör ve şiddete yer olmadığını gösterdiğini ve şehrin belediyecilik anlayışının modernize olduğunu vurguladı. Belediyelerin artık kaynaklarını vatandaşların hizmetine sunduğunu ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka’nın önemli projelere imza attığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı’ndan Büyük Yatırım Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin