1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şişli’de Eşini Silahla Vurarak Kaçtı! İşte Detaylar

Şişli’de Eşini Silahla Vurarak Kaçtı! İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Şişli ilçesinde, Kuştepe Mahallesi Alev Sokak’ta meydana geldi. Yılmaz U. ve eşi Gülcan U. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı başlayan tartışma, şiddetlenince Yılmaz U., eşine silahla ateş etti. Ardından olay yerinden kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralanan Gülcan U.’ya ilk yardımı yaparak hastaneye sevk etti. Ancak tüm müdahalelere rağmen Gülcan U. hayatını kaybetti.

Gülcan U.’nun ölümü üzerine polis ekipleri, kaçan Yılmaz U.’yu yakalamak için geniş çapta bir arama başlattı. Şüphelinin yakalanması için çevrede detaylı incelemeler yapılırken, olayın detayları da incelenmeye başlandı. Komşular ve tanıklar, yaşanan tartışma hakkında ifade verdi.

Olayın duyulmasıyla birlikte çevrede şok ve üzüntü hakimdi. Gülcan U.’nun yakınları ve sevenleri hastaneye akın ederek acı haberle yıkıldı. Kadın cinayetleri ve şiddet olaylarının arttığı ülkemizde bu tür vakaların son bulması için yetkililer ve sivil toplum örgütleri tarafından daha fazla önlem alınması gerektiği vurgulandı.

Toplumda kadına şiddet ve cinayetlerine karşı farkındalık oluşturmak adına, bu tür olayların ciddiye alınması ve gereken cezaların verilmesi gerektiği dile getirildi. Kadınların hayatını kaybettiği benzer olaylar karşısında hukuki sürecin hızla işletilmesi, şiddeti önleme konusunda önemli bir adım olabilir.

Yaşanan acı olayın ardından, Gülcan U.’nun ailesi ve yakın çevresi, adaletin yerini bulması için yetkililerden destek beklediklerini belirtti. Olayın aydınlatılması ve şüphelinin yakalanarak adalete teslim edilmesi için çalışmalar sürüyor. Gülcan U.’nun ölümü, ülkemizdeki kadına şiddet ve cinayetlerine karşı daha fazla mücadele edilmesi gerektiği konusunda bir kez daha toplumda duyarlılık oluşturdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şişli’de Eşini Silahla Vurarak Kaçtı! İşte Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin