1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şişli’de Kadın Yolcusunu Götürmediği İçin Taksici Kavga Etti!

Şişli’de Kadın Yolcusunu Götürmediği İçin Taksici Kavga Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli’de yaşanan olayda, bir kadın yolcu tarafından taksi şoförüne ödeme yapılmadı. Taksicinin müşteriyle yaşadığı anlaşmazlık kameralara yansıdı. Kadın, taksiciye ödeme yapmadığını iddia ederek “götürmedin ki” şeklinde yanıt verdi. Bu duruma sinirlenen taksici ise defalarca “paramı ver” diye bağırdı. Olayın ardından taksici, polis ekiplerine şikayette bulundu.

Taksi kamerasına yansıyan görüntülerde, kadının taksiciye ödeme yapmadığını ve taksinin durması gereken yere gitmediğini söylediği duyuluyor. Taksici ise durmaları gereken yere ulaştıklarını belirterek parasını istiyor. Ancak kadın, ödeme yapmayacağını iddia ederek taksideki eşyalarını alıp iniyor.

Olayın ardından taksici, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, taksicinin şikayeti üzerine kadının kimliğini ve adresini tespit etmeye çalıştı. Kadın hakkında yasal işlem başlatıldı.

Şoförler Odası Başkanı ise olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, taksicinin haklı olduğunu belirterek, “Bir kere bu işi yapmayacaksın. Yolcu bindiğinde ücretini verip hizmetini alacaksın. Herkesin hakkını araması gerekir. Emek hırsızı, alın teri kuruşuna yazılmasın” dedi. Ayrıca, böyle olayların sürmesi durumunda taksicilerin haklarını aramak için yasal yollara başvuracaklarını ifade etti.

Taksici meslektaşları da, benzer durumlarla sık sık karşılaştıklarını belirtiyor. Özellikle geceleri veya yoğun saatlerde çalışan taksicilerin bu tür durumlarla karşılaşma ihtimali daha yüksek. Bu gibi durumların önüne geçebilmek için önleyici tedbirler alınması gerektiği vurgulanıyor.

Son yıllarda taksicilerin yaşadığı şiddet ve haksızlık vakalarında artış gözlemleniyor. Bu durum, taksicilerin güvenliği ve haklarını korumak adına çeşitli düzenlemeler yapılmasını gündeme getiriyor. Ancak, taksicilerin karşılaştığı sorunlar sadece fiziksel şiddetle sınırlı değil, bazen maddi zarar da görebiliyorlar. Bu gibi durumların önüne geçebilmek için tüm paydaşların işbirliği içinde olması gerektiği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şişli’de Kadın Yolcusunu Götürmediği İçin Taksici Kavga Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin