1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şizofren Oğul, Babasını Doğum Gününde Bıçakladı

Şizofren Oğul, Babasını Doğum Gününde Bıçakladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Şizofreni tedavisi gören 4 yıllık Yakup Demirboğa, annesi Gülçin Demirboğa’nın evde olduğu sırada, salonda uyuyan babasını mutfaktan aldığı bıçakla defalarca bıçakladı. Karnına isabet eden bıçak darbeleriyle yaralanan Süleyman Demirboğa, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gülçin Demirboğa, çığlık seslerini duyarak salona gittiğinde kocasını kanlar içinde buldu ve hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Süleyman Demirboğa, yoğun bakım ünitesinde 3 gün sonra hayatını kaybetti.

Olayın ardından gözaltına alınan ve tutuklanan Yakup Demirboğa’nın, cinayeti işlediği gün doğum günü olduğu ortaya çıktı. Emniyette verdiği ifadesinde, ruh sağlığının bozuk olduğunu belirterek babasını pişmanlıkla bıçakladığını söyledi.

Gülçin Demirboğa da ifadesinde oğlunun şizofreni hastası olduğunu ve ilaçlarını kullanmadığında tehlikeli olabileceğini belirtti. Eşinin, ölmeden önce oğlundan şikayetçi olmadığını söylediği ifade edildi.

Soruşturma devam ederken, Yakup Demirboğa Bursa Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şizofren Oğul, Babasını Doğum Gününde Bıçakladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin