1. Haberler
  2. Ankara
  3. Söğütözü Caddesi’nde Zincirleme Kaza: 8 Araç Karıştı, Bir Sürücü Yaralandı!

Söğütözü Caddesi’nde Zincirleme Kaza: 8 Araç Karıştı, Bir Sürücü Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, 7 Temmuz akşam saatlerinde Ankara’nın Söğütözü Caddesi’nde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan 8 araç, zincirleme şekilde kaza yaptı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle caddede araç yoğunluğu oluştu ve trafik akışı aksadı. Ancak kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması sonrasında trafik normale döndü ve yol trafiğe açıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazaya karışan araçların sürücüleri ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, kaza anının nasıl gerçekleştiğini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını sürdürdü. Kameraların bulunduğu bölgelerdeki görüntüler incelendi ve kaza anına ait görüntülere ulaşılmaya çalışıldı.

Kazanın neden meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, hava şartlarının da kazada etkili olabileceği üzerinde duruldu. Polis ekipleri, kaza anında yolun durumu, sürücülerin hızları ve trafik kurallarına uyup uymadıkları gibi detayları araştırmak için çalışmalarını derinleştirdi. Kazanın sonucunda maddi hasarın yanı sıra bir sürücünün hafif yaralandığı belirlendi.

Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından temizlik ekipleri de bölgeye çağrılarak yolda bulunan enkazın temizlenmesi sağlandı. Trafik akışının yeniden düzene girmesiyle birlikte olay yerindeki yoğunluk azaldı ve normal yaşam tekrar başladı. Polis ekipleri, kazanın ardından sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyardı ve benzer olayların yaşanmaması için önlemler alındı.

Kazanın detaylarıyla ilgili inceleme devam ederken, trafik yoğunluğu oluşmaması için sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği önemle vurgulandı. Kazanın yaşandığı Söğütözü Caddesi’nde güvenlik önlemleri arttırılırken, benzer olayların tekrarlanmaması için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Söğütözü Caddesi’nde Zincirleme Kaza: 8 Araç Karıştı, Bir Sürücü Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin