1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kadın görme yetisini kaybetti! İşte o korkunç anların detayları…

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kadın görme yetisini kaybetti! İşte o korkunç anların detayları…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde geçtiğimiz yıl 5 Temmuz’da, Yargıtay üyesi Hayri Kaynar’ın eşi olan Aynur Kaynar, hakim ve savcıların kaldığı lojmanın yakınında bir inşaatta beslenen köpeğin saldırısına maruz kaldı. Bu saldırı sonucunda ağır yaralanan ve görme yetisini kaybeden Kaynar, hastanede uzun bir tedavi sürecinden geçti. Olayın ardından inşaatın sahibi, inşaatı kiralayan kişi ve bekçi hakkında 3’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Aynur Kaynar, yaşadığı acı olay sonrasında yapılan düzenleme sayesinde sahipsiz sokak köpeklerine karşı alınan önlemleri olumlu bulduğunu ifade etti.

Köpek saldırısı sırasında yaşadığı korku dolu anları anlatan Aynur Kaynar, kangal kırması köpeğin ani bir şekilde üzerine atlayarak başını kemirmeye başladığını belirtti. Köpeğin saldırısından kurtulmaya çalışırken, çevredeki insanların cesaret edip yardıma gelmediklerini ve köpeğin öldürme niyetinde olduğunu düşündüğünü ifade etti. Sonunda bir ambulansın gelmesiyle hastaneye kaldırılan Kaynar, burada tedavi edilirken gözündeki ciddi yaralanmalar nedeniyle görme yetisini kaybetti.

Aynur Kaynar, başıboş köpeklerin insanların can güvenliğini tehdit ettiğini ve bu tür vakaların görevlilerin ihmali nedeniyle gerçekleştiğini vurguladı. Hayvanseverlikle ilgili olmadığını, sadece insanların yaşamını riske atan bir durum olduğunu belirterek, bu soruna kesin bir çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, geçen yıl yaşadığı kabus dolu günlerin ardından, Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin yasalaşmasıyla bir umut olduğunu ve çocuklarının aynı acıyı yaşamaması için bu düzenlemenin önemli olduğunu belirtti.

Aynur Kaynar, yaşadığı köpek saldırısı sonrasında gözünü kaybetmesiyle birlikte büyük acılar yaşadığını ve uzun süre tedavi gördüğünü ifade etti. Başkalarının da bu tür acıları yaşamaması için alınacak önlemlerin önemli olduğuna vurgu yaparak, sahipsiz sokak köpeklerine karşı yapılacak düzenlemelerin hayati olduğunu belirtti. Aynur Kaynar, kendisinin yaşadığı travmayı yaşamaması için çaba sarf eden herkese teşekkür etti ve bundan sonraki süreçte başka canların yanmaması temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kadın görme yetisini kaybetti! İşte o korkunç anların detayları…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin