1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sokak Ortasında Hamile Kadına Şiddet: Korkunç Olay Kameralara Yansıdı!

Sokak Ortasında Hamile Kadına Şiddet: Korkunç Olay Kameralara Yansıdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Ağustos’ta Akhisar ilçesi Paşa Mahallesi Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi’nde gerçekleşen olayda, genç kadın Sude Naz A., birlikte yaşadığı Yılmaz Akman tarafından sokak ortasında şiddet gördü. Akman, 5,5 haftalık hamile olan Sude Naz A.’yı yumruk darbeleriyle dövdü ve metal fırça sapıyla vurdu. Çiftin 3 yaşındaki oğlu olayı izlerken, çevredekiler uzun süre tepkisiz kaldı. Bir genç ve çevredeki esnaf tarafından müdahale edilen Akman, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sude Naz A., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre genç kadın koruma altına alındı. Yılmaz Akman’ın adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandığı öğrenildi. Akman’ın suç dosyasında 18 suç kaydı bulunduğu ve haftanın 3 günü adli kontrol için imzaya gittiği belirtildi. Akman polise verdiği ifadesinde suçu kabul ettiğini ve sinirlendiği için şiddet uyguladığını belirtti.

Sude Naz A., yaşadıklarını anlatarak Yılmaz Akman’dan ağır ceza almasını ve cezaevinden çıkmamasını istedi. Genç kadın, daha önce de defalarca şiddet gördüğünü ancak çocukları olduğu için göz yumduğunu söyledi. 5,5 haftalık hamile olduğunu belirten Sude Naz A., çocuğunu aldırmak zorunda kalabileceğini ifade etti.

Olayı izleyen çay ocağı işletmecisi Emel Toptan, kadının şiddet görmesine içerleyerek, çevredeki insanların müdahale etmeyi seçmemesinden üzüntü duyduğunu dile getirdi. Emel Toptan, çekincelerinin evli olduklarını düşündükleri için olduğunu belirtti.

Genç kadın Sude Naz A.’nın yaşadığı şiddet olayı, toplumda büyük tepkilere neden olurken, olayı cep telefonuyla kaydeden bir vatandaşın görüntüleri de olayın yankı bulmasına sebep oldu. Yaşanan bu üzücü olay, kadına yönelik şiddetin vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sokak Ortasında Hamile Kadına Şiddet: Korkunç Olay Kameralara Yansıdı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin