1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sokak Sanatçısının Oyun Havalarıyla Paraları Havaya Savuran Emekli Vatandaş

Sokak Sanatçısının Oyun Havalarıyla Paraları Havaya Savuran Emekli Vatandaş

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, Candoğan Parkı’nda yaşanan olayda, bir vatandaş Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda yürürken parkta karşısına çıkan sokak sanatçısının oyun havalarına dayanamayarak 5 bin lira dağıttı. Emekli olduğu öğrenilen ve soyadını söylemeyen Halil isimli vatandaş, çocuklara ve çevresinde toplanan kalabalığa paralar dağıttı. Oyun havaları eşliğinde 3 bin 200 TL’yi dağıtan Halil, ardından 100 doları da bozdurmak üzere sarrafa gitti.

Paraları havaya savuran Halil, neden para dağıttığı sorulunca, “Para dağıtıyorum, parayı sevmiyorum. Kimse kimseden alacaklı değil, ben de devlete borçlu değilim. Cumhurbaşkanı dağıtamaz böyle para, ama ben dağıtırım.” dedi. Halil’in jesti ve sempatisiyle gönüller kazanırken, yırtık pantolonuyla dikkat çekti ve “Parayı sevmediğim için yırtık pantolon giyiyorum, terziye vermiyorum. Hiçbir iş yapmıyorum, sahte para basıyorum ve dağıtıyorum.” şeklinde konuştu.

Arkadaşı tarafından engellenmeye çalışılsa da Halil, hem oyun oynayıp hem de paraları dağıtmaya devam etti. Toplamda 8 bin 200 lirayı dağıtan Halil, kalabalığın arasında kayboldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sokak Sanatçısının Oyun Havalarıyla Paraları Havaya Savuran Emekli Vatandaş
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin