1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Söke’de Otobüs ve İş Makinesi Çarpıştı: 8 Yaralı

Söke’de Otobüs ve İş Makinesi Çarpıştı: 8 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü ile iş makinesinin çarpışması sonucu 1’i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Kazanın anı, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, Söke-Milas kara yolu Gölbent Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Milas yolu üzerinde seyir halinde olan U.T. tarafından kontrol edilen iş makinesi ile aynı yönde seyir halinde olan S.S. tarafından kontrol edilen 35 BAA 137 plakalı Pamukkale firmasına ait yolcu otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, UMKE ve jandarma ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan iş makinesi operatörü ile otobüsteki 7 kişiyi ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kazada yaralanan iş makinesi operatörü U.T.’nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, kaza anı otobüs kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, aynı yönde seyreden otobüsün aniden iş makinesine çarpması yer alıyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Söke’de Otobüs ve İş Makinesi Çarpıştı: 8 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin