1. Haberler
  2. Spor
  3. Somaspor’da Teknik Direktörlük Değişikliği! Erman Güraçar Göreve Getirildi

Somaspor’da Teknik Direktörlük Değişikliği! Erman Güraçar Göreve Getirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig takımlarından olan Somaspor’un 5 yıldır teknik direktörlüğünü yapan Burhanettin Basatemür ile yolların ayrıldığı ve yerine Erman Güraçar’ın getirildiği bildirildi. Somaspor’un basın sözcüsü Suat Gündoğan, basın açıklamasında bu değişikliği duyurdu. Gündoğan, Burhanettin Basatemür ile 5 sezon boyunca başarılı bir iş birliği yaptıklarını ve ona teşekkür ettiklerini belirtirken, Somaspor’un yeni teknik direktörü Erman Güraçar ve ekibiyle yeni başarılara imza atmayı hedeflediklerini ifade etti.

Suat Gündoğan’ın yaptığı açıklamada, Somaspor’un Burhanettin Basatemür ile olan başarılı geçmişine vurgu yapılarak teşekkür edilirken, yeni teknik direktörleri Erman Güraçar ve yardımcılarının takımı ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacakları belirtildi. Somaspor yönetimi de, takımın yeni teknik ekibiyle daha iyi bir performans sergilemeyi hedeflediklerini dile getirdi.

TFF 2. Lig ekibi Somaspor’da yaşanan teknik direktör değişikliği futbol camiasında geniş yankı buldu. Burhanettin Basatemür’ün uzun yıllar boyunca takımın başarısında önemli rol oynadığı biliniyordu. Ancak Somaspor yönetimi, yeni bir vizyon ve bakış açısıyla takımı daha ileriye taşımak adına Erman Güraçar’ı teknik direktörlük görevine getirdi.

Erman Güraçar, Mustafa Şen, Mahir Çeneli ve İsmail Kavruk’tan oluşan yeni teknik ekip, Somaspor’un gelecekteki başarıları için çalışmalara başladı. Yönetim, taraftarlara heyecan verici maçlar ve şampiyonluklar vaat ederken, Somaspor camiası da yeni teknik direktörleriyle birlikte umut dolu bir döneme girmeyi bekliyor.

Somaspor, yeni sezonda yeni stadında Erman Güraçar yönetiminde başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Taraftarlar, takımlarının yeni teknik direktörüyle birlikte daha büyük başarılar elde edeceğine inanırken, futbolseverler de Somaspor’un ligin önde gelen takımlarından biri olacağını düşünüyor. Somaspor’un teknik direktör değişikliği, Türk futbolunun gündemine otururken, camia yeni döneme umut dolu bir şekilde bakmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Somaspor’da Teknik Direktörlük Değişikliği! Erman Güraçar Göreve Getirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin