1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti Kongreleri’ne Video Mesaj: “Durmak Yok, Hizmete Devam”

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti Kongreleri’ne Video Mesaj: “Durmak Yok, Hizmete Devam”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberi olarak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongreleri’ne video mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan önemli başlıklar şunlardır: 14 Ağustos 2001 tarihinde parti kurulduğunda yaşanan heyecanın bugün de devam ettiği vurgulanmıştır. Doğruluktan, dürüstlükten ve samimiyetten ayrılmadan Türkiye’nin her bir vatandaşı için çalışmaya devam ettiklerini belirtmiştir.

AK Parti’nin bugünlere gelmesinde milletin sesine kulak vermenin önemine vurgu yapılmıştır. Siyasetlerinin esasının eser ve hizmet üretmek olduğunu belirten Erdoğan, milletle gönül diliyle iletişim kurmanın önemine değinmiştir. 23 yıldır milletin umudu olmayı ve sorunlara çözüm adresi olmayı başardıklarını ifade etmiştir.

Partinin 8’inci Olağan Kongre sürecinde yenilenmenin yanı sıra milletle daha fazla kucaklaşmanın hedeflendiği belirtilmiştir. Kongrenin, partiyi güçlendirmenin yanı sıra 85 milyon vatandaşla gönül köprüleri kurmanın bir aracı olacağı vurgulanmıştır. Erdoğan, gençlerin dinamizmi, ak saçlıların tecrübesi ve hanım kardeşlerin samimiyeti ile bu süreci yöneteceklerine inandığını ifade etmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dava arkadaşlarına güvendiğini ve kongrenin partinin, ilin, ülkenin ve demokrasinin hayrına olmasını dilediğini belirtmiştir. Son olarak, “Durmamak, hizmete devam etmek” vurgusu yaparak, teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara saygıyla selam göndermiştir. Kongrenin, partinin ve ülkenin geleceği için önemli olduğunu vurgulamıştır.

KAYNAK: HABER7

Son dakika haberi olarak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongreleri’ne video mesaj gönderdi. Erdoğan’ın açıklamalarında parti kuruluşundan bugüne kadar yapılan hizmetlerin ve süreçlerin önemi vurgulanmıştır. Milletin sesine kulak vermenin ve eser üretmenin siyaset anlayışlarının temelini oluşturduğu belirtilmiştir. Kongre sürecinde partinin yenilenmesi ve milletle daha fazla iletişim kurulması hedeflenmektedir. Erdoğan, dava arkadaşlarına güvenini belirterek, durmamak ve hizmete devam etmek gerektiği vurgusunu yapmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti Kongreleri’ne Video Mesaj: “Durmak Yok, Hizmete Devam”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin