1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sonbaharda Bodrum Keyfi! Tatilciler Hafta Sonunda Akın Akın Geldi

Sonbaharda Bodrum Keyfi! Tatilciler Hafta Sonunda Akın Akın Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RESTORAN VE KAFELER DOLDU TAŞTI

Bodrum’un merkezinde bulunan restoran ve kafeler, hafta sonu tatilcileriyle dolup taştı. Hem yerli hem de yabancı turistler, şezlonglara uzanarak güneşin tadını çıkardı. Araçlarıyla Bodrum’a gelenler ise park yeri bulmakta zorlandı. Sahildeki beach clublarda ise müzik eşliğinde dans eden gençler, sonbaharda bile eğlencenin tadını çıkardılar.

SAHİLDE YAPILAN AKTİVİTELERLE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİLDİ

Bodrum sahilinde yapılan çeşitli aktivitelerle tatilciler keyifli zamanlar geçirdi. Deniz kenarındaki restoranlarda balık yiyenler, deniz kıyısında yürüyüş yapanlar, kafe ve barlarda sohbet edenler keyifli bir hafta sonu geçirdiler. Bazılarının yanlarında evcil hayvanları da vardı; köpekler tasmalarıyla sahilde gezinti yaptılar.

SONBAHAR TATİLİ YAPMAK İÇİN EN İDEAL ZAMAN

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte, Bodrum gibi sahil kasabaları hafta sonları tatilcilerin akınına uğruyor. Sıcak ve güneşli havanın yanı sıra azalmış olan kalabalık da tatil yapmak isteyenler için cazip bir seçenek haline geldi. Bodrum’un tarihi güzellikleriyle birleşen bu güzel hava, tatilcilerin sonbahar tatilini daha keyifli hale getiriyor.

BODRUM’UN GÜZELLİĞİNE BİR KEZ DAHA TANIKLIK EDİLDİ

Sonbaharın gelmesiyle Bodrum’un güzellikleri bir kez daha ortaya çıktı. Manzarasıyla ve atmosferiyle büyüleyici olan Bodrum, mavinin ve yeşilin tonlarının bir araya geldiği bir cennet gibi görünüyordu. Tatilciler, Bodrum’un bu doğal güzelliklerini doya doya yaşayarak unutulmaz bir hafta sonu geçirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sonbaharda Bodrum Keyfi! Tatilciler Hafta Sonunda Akın Akın Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin