1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sosyal medya fenomeni alkollü sürücü kaza yaptı, ev hapsini ihlal etti!

Sosyal medya fenomeni alkollü sürücü kaza yaptı, ev hapsini ihlal etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl 24 Ocak tarihinde Antalya’nın Kepez ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda meydana gelen kaza, akşam saatlerinde iş çıkışı yapan Bilal Şişik ve mesai arkadaşı Yusuf Kılıç’ı etkiledi. Şişik ve Kılıç, 07 BCU 768 plakalı motosikletleriyle yola çıktılar. Bulvarda seyir halindeyken arkadan gelen 45 ACN 908 plakalı otomobil, hızla çarparak kaza yaptı. Kırmızı ışık ihlali yapan sürücü Furkan Yiğit, olay yerinden kaçtı.

Güvenlik kameralarına yansıyan kaza sonrasında ağır yaralanan Bilal Şişik ve Yusuf Kılıç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, motosiklete çarpan ve kaçan sürücünün Furkan Yiğit olduğunu tespit ettiler. Yiğit, 1,83 promil alkollü olduğu belirlendi ve ifadesinde 130 kilometre hızla gittiğini ve kırmızı ışık ihlali yaptığını itiraf etti. Furkan Yiğit mahkemeye çıkarılıncaya kadar ev hapsi cezası aldı.

Furkan Yiğit’in ev hapsi cezasını ihlal ettiği tespit edildi ve tutanak tutuldu. Bilal Şişik ve Yusuf Kılıç, kazanın ardından yoğun bakımda tutulup daha sonra taburcu edildiler. Geçen ay görülen davada Furkan Yiğit’e, geleceği üzerindeki olası etkileri göz önünde bulundurarak cezada 6’da 1 oranında indirim yapılarak 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Bilal Şişik ise cezanın hafif olduğunu ve adaletin tecelli etmediğini savundu. Vücudunda kırıklar olan Şişik, kazanın ardından yaşadığı süreci anlattı ve yaşadığı ağrılardan bahsetti.

Bilal Şişik’in ağabeyi Ahmet Şişik, aile olarak zor günler geçirdiklerini ve mahkemenin verdiği kararın vicdanlarını rahatlatmadığını ifade etti. Ahmet Şişik, Furkan Yiğit’in hala ehliyetsiz araç kullandığını ve endişe duyduklarını belirtti. Yiğit’in pişmanlık göstermediğini ve normal yaşamına devam ettiğini dile getirerek adaletin sağlanması için nasıl bir yol izleyeceklerini bilemediklerini söyledi. Bu durumun ailelerinin üzerindeki etkisinin hala devam ettiğini vurguladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyal medya fenomeni alkollü sürücü kaza yaptı, ev hapsini ihlal etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin