1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sosyal Medya Fenomeni Yağmur Taktaş’ın Ölümüne İlişkin Şok İddialar Ortaya Çıktı!

Sosyal Medya Fenomeni Yağmur Taktaş’ın Ölümüne İlişkin Şok İddialar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın ölümü, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Moda programlarıyla adını duyuran genç kadının ölümüne ilişkin şüpheler ve iddialar ise her geçen gün artıyor. 28 yaşındaki genç kadın Türk asıllı ABD vatandaşı erkek arkadaşıyla ABD’ye gittikten sonra bir daha Türkiye’ye dönemedi. ABD’de olduğu süre boyunca ailesine erkek arkadaşı tarafından darbedildiğini, paralarının çalındığını belgeleyen Taktaş, Türkiye’ye dönmek istediği halde erkek arkadaşının izin vermediğini de ifade etti. Ayrıca, Taktaş, erkek arkadaşının kıskançlık krizlerinin arttığını, zorla saçlarını kazıttığını dile getirdi.

Yağmur Taktaş’ın ailesi, genç kadının daha önce de darbedildiğine dair iddiaları medyaya anlattı. Taktaş’ın teyzesi, “Ölüm değil, cinayetten yüzde yüz eminiz” diyerek yeğeninin ölümünden erkek arkadaşını sorumlu tuttu. Medyada ölümün şüpheli olduğu haberleri yayılırken, erkek arkadaş sessizliğini korudu. Suçlamaların hedefinde olan kişi, tüm iddialara kulaklarını tıkasa da ailesi konuştu. Şüpheli erkek arkadaşın annesi, medyadaki haberlere rağmen cevap hakkını kullanabildikleri için teşekkür etti.

Oğlu cinayetle suçlanan annesi, “Oğlumla ara sıra görüşüyoruz ama tüm söylenenler iftira” diyerek oğlunu savundu. ABD vatandaşı olmak için büyük mücadele verdiklerini belirten anne, oğlunun suçsuz olduğuna inandığını dile getirdi. Şüpheli erkek arkadaşın annesi ressam Sevim Fulton, oğluyla sık sık görüşmediklerini belirtirken iddialara karşı kör bir tutum sergiledi. Yağmur Taktaş’ın Adana’da defnedilmesinin ardından aile, mahkemeye tüm delilleri sundu. İddialarının arkasında duran aile, ABD’den gelecek otopsi sonucunu bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyal Medya Fenomeni Yağmur Taktaş’ın Ölümüne İlişkin Şok İddialar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin