1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sosyal medya fenomeninin ölümü şüpheli mi? Detaylar!

Sosyal medya fenomeninin ölümü şüpheli mi? Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da bir televizyon yarışmasında ün kazanan sosyal medya fenomeni 28 yaşındaki X, 3 Nisan’da ABD’de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve maalesef hayatını kaybetti. X’in cenazesi 20 Nisan’da getirildiği Adana’daki bir mezarlıkta toprağa verildi. X’in ailesi, kızlarının ölümünden ressam A.C.F.’yi sorumlu tutarak avukatları aracılığıyla şikayetçi oldu. Yapılan şikayet üzerine olayın aydınlatılması için tekrar otopsi işlemi başlatıldı.

Ailenin talebi üzerine X’in mezarı yeniden açıldı ve cenaze otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

X’in ailesinin avukatı Fethi Öksüz, yaptığı açıklamada olayın aydınlatılması amacıyla gereken işlemlerin yapıldığını belirtti.

X’in Adana’da yaşayan ve kimliği açıklanmayan teyzesi K.C, X’in yaşadığı sıkıntıları ve sevgilisi A.C.F. ile olan ilişkisini anlattı. Geçen yıl sevgilisiyle ABD’ye giden X’in geri dönmediğini belirten K.C., sevgilisinin X’e kötü davranışlarından ve baskılarından bahsetti.

Teyze K.C, X’in ölümünü konsolosluğun telefonla bildirdiğini ve ailesinin büyük üzüntü yaşadığını dile getirdi. X’in ölüm sebebini otopsi sonucunun belirleyeceğini söyleyen K.C, X’in sevgilisinin sorumlu olabileceğini düşündüğünü belirtti.

X’in mezarında rahat uyumasını isteyen teyze K.C, X’in sevgilisinin X’e işkence uyguladığını iddia etti ve adaletin yerini bulmasını umut etti. Mesajlaşmalarının da dava dosyasına eklendiğini belirten K.C, soruşturmanın detaylı bir şekilde yürütülmesini talep etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyal medya fenomeninin ölümü şüpheli mi? Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin