1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Sosyal Medyada Aktif Olan C31K Grubunun Şok Edici Yöneticileri Açığa Çıktı: Reşit Olmayan Çocuklar Koruma Altına Alındı!

Sosyal Medyada Aktif Olan C31K Grubunun Şok Edici Yöneticileri Açığa Çıktı: Reşit Olmayan Çocuklar Koruma Altına Alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olan C31K isimli grubun yöneticilerinin reşit olmayan iki çocuk olduğunu ve çocukların koruma altına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında, “Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından, Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden “Hz. Ebu Cehil” olarak adı geçen şahsın E.K. adlı çocuk olduğu belirlenmiş ve Ankara Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından muhafaza altına alınmıştır. “Arda Bateman’’ olarak adı geçen şahsın ise A.T adlı çocuk olduğu belirlenmiş İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından muhafaza altına alınmıştır. İfadeleri psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacaktır” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, açıklamasının sonunda, “Sosyal medyada, toplumu sapkın düşüncelerle zehirlemeye çalışanlara acımayacağız. Çocuklarımızı cinsel istismara zorlayan zorbalarla, kadına şiddet eğiliminde olanlarla görülecek hesabımız var. Siber devriyelerimiz sizi bulup adalete teslim edecektir. Suç odaklarıyla mücadelemiz devam edecektir. Bizim zehir tacirleri ve sapkın düşünce akımları nedeniyle kaybedecek tek bir çocuğumuz, gencimiz, insanımız yoktur. İçişleri Bakanlığı olarak 600 bin personelimizle huzur ve güveni sağlamak için varız. Bundan geri adım atmayız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyal Medyada Aktif Olan C31K Grubunun Şok Edici Yöneticileri Açığa Çıktı: Reşit Olmayan Çocuklar Koruma Altına Alındı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin