1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. SÖZCÜ Gazetesi 18 Yaşında! 17 Yılın Ardından Neler Yapıldı?

SÖZCÜ Gazetesi 18 Yaşında! 17 Yılın Ardından Neler Yapıldı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SÖZCÜ Gazetesi, 27 Haziran 2007’de yayın hayatına başlayarak 18. yaşını kutladı. Bu süre zarfında en çok satan, en çok okunan, en güvenilir gazete olma özelliğini koruyan SÖZCÜ, Korkusuz Gazetesi, sozcu.com.tr ve SÖZCÜ Televizyonu ile genişleyen bir medya grubuna dönüşmüştür. “Sözümüz namusumuzdur” diyerek yola çıkan SÖZCÜ, 17 yıl boyunca Cumhuriyet, Atatürk, laiklik ve devrimlerine bağlı kalarak çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni savunmuştur.

SÖZCÜ, Türkiye’nin kritik zamanlarında doğru bir bakış açısı sunarak ergenekon, Balyoz operasyonları gibi dönemlerde medyanın manipülasyonlarına karşı durmuş ve gerçekleri açığa çıkarmıştır. Fetullahçı Terör Örgütü’nün tehlikesine dikkat çekerek çözüm sürecinin ülke için risk teşkil ettiğini vurgulamıştır. Baskılara rağmen geri adım atmayan SÖZCÜ, zamanın da haklı olduğunu kanıtlamıştır.

SÖZCÜ’nün 18. yaş kutlamasına genel müdür Asım Akgül, yayın yönetmenleri Neşet Şenizel ve Serdal Saraç, reklam grup başkanı Funda Tuncer Sıdalı, avukat İsmail Yılmaz, yazı işleri müdürleri Kenan Kurtkaya ve Metin Köklüçınar, yurt dışı yayınlar müdürü Özkan Saçkan, ekonomi müdürü Recep Genel, dış haberler müdürü Özer Özbayraktar ve diğer SÖZCÜ Medya Grubu çalışanları katılmıştır.

“Sözümüz namusumuzdur” ilkesinden ayrılmayan SÖZCÜ, Atatürk’ün gösterdiği yoldan sapmayacağını, halkın ve haklının yanında olacağını ve laik, demokratik, çağdaş Türkiye’yi savunmaya devam edeceğini taahhüt etmiştir. Okuyucularının ve destekçilerinin desteğiyle ayakta kalan SÖZCÜ, Türkiye’ye teşekkürlerini sunmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SÖZCÜ Gazetesi 18 Yaşında! 17 Yılın Ardından Neler Yapıldı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin