1. Haberler
  2. Spor
  3. St. Gallen Teknik Direktörü: Trabzonspor Maçı İçin Sürpriz Hazırlıklar!

St. Gallen Teknik Direktörü: Trabzonspor Maçı İçin Sürpriz Hazırlıklar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

St. Gallen’in teknik direktörü Enrico Maassen, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş müsabakasında Trabzonspor ile karşılaşacakları maç öncesi duygu ve düşüncelerini paylaştı. Maassen, takım kaptanı Lukas Görtler ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında tur şanslarının yarı yarıya olduğunu belirtirken, odaklarının gruplara kalma olduğunu vurguladı. Maassen, maçın final niteliğinde olduğunu dile getirerek, Trabzonspor’un favori olduğunu ancak takımın buna cevap verebilecek silahları olduğunu ve oyuncuların etkili bir şekilde kullanılacağını söyledi.

Takım kaptanı Lukas Görtler ise karşılaşmanın çok önemli olduğunu ve kariyerinin en önemli maçlarından birine çıkacağını belirtti. Görtler, daha önce benzer bir durumu Utrecht’te yaşadığını ve bu sefer Türkiye’de tur atlamak istediğini ifade etti. Gelişmekte olan bir takım olduklarını söyleyen Görtler, ilk maçta istatistiklerin rakipleri lehine olduğunu ancak St. Gallen’i kolay lokma yapmayacaklarını ve ellerinde her şeyin olduğunu ifade etti. Takım olarak erken başladıklarını ve gruplara kalarak sezona devam etmek istediklerini belirten Görtler, eğer kaybederlerse bile gelişmekte olan bir takım olduklarını ve çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Maç öncesi yapılan açıklamalarda St. Gallen takımının tur şansının yarı yarıya olduğu vurgulanırken, Trabzonspor’un favori olduğu belirtilmiştir. Takım kaptanı Görtler, karşılaşmanın kendisi için çok önemli olduğunu ve Türkiye’de tur atlamak istediklerini ifade etmiştir. Maçın final niteliğinde olduğunu dile getiren teknik direktör Maassen, oyuncularının etkili bir şekilde kullanılacağını ve takımın gelişimine devam edeceklerini belirtmiştir.

St. Gallen’in maç öncesi hazırlıkları kapsamında yapılan basın toplantısında takımın hedefinin gruplara kalmak olduğu vurgulanmıştır. Gelişmekte olan bir takım olduklarını söyleyen Görtler, ellerinde her şeyin olduğunu ve rakiplerine kolay lokma olmayacaklarını belirtmiştir. Maassen ise Trabzonspor’un favori olduğunu ancak takımının buna cevap verebilecek silahları olduğunu ifade etmiştir. Maçın ilk maçtan 0-0 başlayacağını söyleyen Maassen, oyuncularını etkili bir şekilde kullanacaklarını ve gruplara kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
St. Gallen Teknik Direktörü: Trabzonspor Maçı İçin Sürpriz Hazırlıklar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin