1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Su Dolu Kabarcıklarla Yaşayan Çocuğun İsyanı!

Su Dolu Kabarcıklarla Yaşayan Çocuğun İsyanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Örencik mezrasında yaşayan Celal ve Besna Yaşar çiftinin 6 çocuğundan biri olan Amar Yaşar adındaki 4. sınıf öğrencisinin vücudunda doğuştan su dolu kabarcıklar oluşmaya başladı. Amar’a yapılan kontrolde ‘Bülloz Pemfigoid’ adlı bir deri hastalığı teşhisi konuldu.

Amar’ın yaralarından dolayı sürekli kaşıntı ve dış görünüşünden dolayı arkadaşları tarafından alay edilmesi, ailesini Van’a tedaviye götürmeye yönlendirdi. Ancak, bu tedavilerden sonuç alınamadı. Amar şu anda tedavi olmak istiyor ve bu durumdan kurtulmayı umut ediyor.

Amar, hastalığı sebebiyle okulda zorluklar yaşadığını ifade ederek, “Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor ve beni dışlıyor. Bu durum beni çok üzüyor. İyi bir doktor bulup tedavi olmak istiyorum. Okumak ve öğretmen olmak istiyorum. Her gün vücudum yaralardan kanadığı için kıyafetlerimi günde 5 kez değiştirmek zorunda kalıyorum” dedi.

Amar’ın annesi Besna Yaşar ise çocuğunun durumundan endişe duyduğunu belirterek, “Amar doğuştan bu hastalığı taşıyor ve yaz aylarında yaralar daha belirgin hale geliyor. Arkadaşları tarafından dışlanması ve dalga geçilmesi Amar’ı etkiliyor. Onun için tedavi olabileceği bir yol bulmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Su Dolu Kabarcıklarla Yaşayan Çocuğun İsyanı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin