1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sudenaz’ın Gözlerine Kavuşması İçin Çağrı!

Sudenaz’ın Gözlerine Kavuşması İçin Çağrı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oltu ilçesi kırsal Ayvalı Mahallesi’nde çobanlık yapan Cebrail (55) ve ev hanımı Rukiye Şimşek’in (50) 5 çocuğundan en küçüğü olan Sudenaz’a 7 yaşındayken şeker hastalığı tanısı konuldu. Ailesi, ilçedeki hastaneye götürdüğü Sudenaz’ın hastalığı, her geçen gün ilerledi ve tedavisi tam olarak yapılamadı. Bunun sonucunda Sudenaz’ın gözleri yaklaşık 1 yıl önce kapanmıştı.

Hastalığı nedeniyle ilkokula başlayamayan Sudenaz, okula gitmeyi ve sokaklarda koşup oynamayı çok istiyor. Arkadaşları da onu yalnız bırakmıyor ve destek olmaya çalışıyor.

Sudenaz’ın annesi Rukiye Şimşek, kızının tekrar görebilmesi ve okula başlayabilmesi için tedavisinin yapılmasını istiyor. Şimşek, “Sudenaz’ı doktorlara götürdük ama gözleri tamamen görmez oldu. Çocuğuma yardım edin, devlet büyüklerimizden destek bekliyorum. Çocuğumun tekrar görmesini ve okumasını istiyorum” dedi.

Sudenaz’ın arkadaşlarından Miraç Akçay da, Sudenaz’ın tedavi edilmesi için yardım çağrısında bulunarak, “Ona çok üzülüyoruz. Arkadaşımızın gözlerine kavuşmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sudenaz’ın Gözlerine Kavuşması İçin Çağrı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin