1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Suikast Davasında Mahkeme Salonunda Skandal! CHP Genel Başkanına Küfür ve Hakaret

Suikast Davasında Mahkeme Salonunda Skandal! CHP Genel Başkanına Küfür ve Hakaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da görülen Sinan Ateş suikastı davasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e küfür ve hakaret eden tutuklu sanık, duruşma başlamadan jandarma tarafından salondan çıkarıldı.

Olay, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Çukurambar semtinde meydana gelmiş ve Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davada, 12’si tutuklu toplam 22 sanık yargılanıyor. Bugünkü duruşmaya sanıkların yanı sıra Ateş’in ailesi ve taraf avukatları da katıldı.

Duruşma öncesinde tutuklu sanıklardan Suat Kurt’un avukatı, müvekkiliyle görüşmek istedi ancak jandarma ekipleri bu talebi reddederek, “Mahkeme heyetinden izin almanız gerekir” dedi. Bunun üzerine Kurt, CHP Genel Başkanı’na hakaretlerde bulundu ve jandarma tarafından salon dışına çıkarıldı.

Mahkeme heyeti geldikten sonra Kurt’un avukatı, heyetle görüşme talebinde bulundu ve izin alarak görüşme gerçekleştirildi. Duruşma, sanık avukatlarının savunması ile devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Suikast Davasında Mahkeme Salonunda Skandal! CHP Genel Başkanına Küfür ve Hakaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin