1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sultançiftliği Mahallesindeki Yangın İtfaiye Ekiplerini Harekete Geçirdi!

Sultançiftliği Mahallesindeki Yangın İtfaiye Ekiplerini Harekete Geçirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Sultançiftliği Mahallesi 184. Sokak’ta meydana gelen yangın, saat 09.30 sıralarında 4 katlı bir binanın bodrum katında çıktı. Yangını fark eden komşular, Suriyeli bir ailenin yaşadığı daireden dumanlar yükseldiğini görünce hemen harekete geçerek anne ve 2 çocuğunu binanın arka bahçesinden çıkardılar.

Yangının sebebi henüz belirlenemese de kısa sürede büyüyerek binayı sardı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, ambulansla gelen sağlık ekipleri anne ve çocuklarına ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangın söndürülürken, neyse ki ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak bodrum katındaki daire ile üst kattaki evde maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini ve detaylarını araştırmak üzere çalışma başlattılar. Yangını gören mahalle sakinleri ise olayın şokunu üzerlerinden atamadılar. Yangın sırasında orada bulunan Abuzer Çiftçi, işe gitmek üzere evden çıkarken birdenbire yangını fark ettiğini ve hemen itfaiyeyi arayarak bilgi verdiğini belirtti. Suriyeli bir ailenin o dairede yaşadığını öğrendiğini dile getiren Çiftçi, olayın şaşkınlığı içindeydi.

Diğer bir mahalle sakini Turgay Genç ise, Suriyeli ailenin durumundan endişe duyduklarını ve hemen telefonlarına sarıldıklarını söyledi. Çocukların da olduğunu belirten Genç, ailenin sağlık durumundan haberdar olmak istediklerini ifade etti. Her iki mahalle sakini de dile getirdikleri endişelerini gidermek adına dua etmeye başladılar.

Yangında maddi hasar oluşan dairede yaşayan Suriyeli aile için hem komşuları hem de yetkililer dua ederken, polis ekiplerinin soruşturması ise devam etmektedir. Olayın ardından mahalle sakinleri bir araya gelerek kendi aralarında yardımlaşma ve dayanışma içinde olmayı kararlaştırdılar. Yangın faciasının ardından mahallede birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi, acıları bir nebze olsun hafifletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultançiftliği Mahallesindeki Yangın İtfaiye Ekiplerini Harekete Geçirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin