1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sultangazi’de Bodrum Katında Çıkan Yangın Korkuttu

Sultangazi’de Bodrum Katında Çıkan Yangın Korkuttu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultançiftliği Mahallesi’nde bulunan 184. Sokak’taki 4 katlı bir binanın bodrum katında saat 09.30 sularında çıkan yangın, çevredekilerin dikkatini çekti. Dumanların daireden yükseldiğini fark eden komşular, hızla harekete geçerek anne ve 2 çocuğunu binanın arka bahçesinden tahliye etti. Yangının sebebi henüz bilinmemekle birlikte, kısa sürede büyüdüğü görüldü. Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri, anne ve çocuklarına ambulansta sağlık kontrolünden geçirdikten sonra, yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını belirtti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, bodrum katındaki daire ve üst kattaki evde maddi hasar oluştu. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yangını fark ederek ihbarda bulunan Abuzer Çiftçi, yaşadıklarını şu şekilde aktardı: “İşe yetişmeye çalışırken, evden alevler yükseldiğini fark ettim. Hemen itfaiyeyi arayarak durumu bildirdim. Dairede Suriyeli bir ailenin olduğunu öğrendim.” Mahalle sakini Turgay Genç ise, “Suriyeli aile ve çocukları orada kalıyor. Hemen iletişime geçtik. Umuyorum ki aileye herhangi bir zarar gelmemiştir.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultangazi’de Bodrum Katında Çıkan Yangın Korkuttu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin