1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sultangazi’de Kanlı Hesaplaşma!

Sultangazi’de Kanlı Hesaplaşma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultangazi Esentepe mahallesinde 27 Eylül Cuma günü saat 17.30 sularında meydana gelen olayda, sokakta yürüyen Şahin Aslan, yanına yaklaşan bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Karnından yaralanan Aslan, kaçmaya çalışırken, birkaç dakika sonra peşinden gelen şüpheliler tarafından bir kez daha kurşun yağmuruna tutuldu. Şahin Aslan yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Aslan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Saldırganların kullandığı otomobil terk edilmiş halde bulundu.

Olayla ilgili polis çalışması yürütülürken, güvenlik kameralarının cinayet anlarını kaydettiği ortaya çıktı. Görüntülerde, Şahin Aslan’ın yolda yürürken arkadan gelen otomobildeki saldırganlar tarafından durdurulduğu ve saldırıya uğradığı anlar görülüyor. Cinayeti gerçekleştiren 6 şüpheli tespit edilerek gözaltına alındı.

Şüphelilerin suçlarını itiraf ettiği ve cinayetin bir alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu işlendiğini söyledikleri öğrenildi. Polis tarafından işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Tutuklanan şüpheliler cezaevine gönderilirken, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan N.E. ve silahı kullanan Ali İ.E. hakkında işlemler devam etmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultangazi’de Kanlı Hesaplaşma!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin