1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. SULTANLAR LİGİ’NDE SEZON AÇILIYOR: PERDE BUGÜN AÇILIYOR!

SULTANLAR LİGİ’NDE SEZON AÇILIYOR: PERDE BUGÜN AÇILIYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi’nin 41. sezonu, bugün oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlıyor. Sezonun açılış maçında Galatasaray Daikin, VakıfBank’ı ağırlayacak. Maç, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak ve ilk servis 13.00’te başlayacak. Bu sezon, 2024-2025 sezonunda 6 farklı şehirden 14 takımın mücadele edeceği ligde, İstanbul’dan 8, Ankara’dan 2, Aksaray, Aydın, Bursa ve İzmir’den ise birer takım yer alacak. Vodafone Sultanlar Ligi’nde birinci devre maçları 5 Ekim- 14 Aralık arasında, ikinci devre maçları ise 5 Ocak-19 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Fenerbahçe Opet olurken, 16 kez şampiyon olan Eczacıbaşı rekoru elinde bulunduruyor.

Vodafone, Sultanlar Ligi’nde yer alan oyunculara başarılar dilemek için bir mesaj yayımladı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, takımlara başarılar dileyerek, “Yeni bir sezonun heyecanıyla buradayız. Müşterilerimize ligin açılışını kutlamak için 25 gigabayt hediye ediyoruz. Kadın voleyboluna destek olmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklama yaptı.

Fransız futbolcu Paul Pogba için sevindirici haber geldi. 31 yaşındaki Pogba, 20 Ağustos 2023’te yapılan doping testinde yüksek testosteron seviyesi tespit edilince eylül ayında ceza almış ve sahalardan uzaklaştırılmıştı. Ekim 2024’te yapılan tekrar test sonucu da aynı olduğu için Pogba, 4 yıl men cezası almıştı. Ancak Daily Mail’in haberine göre; CAS, Dünya Kupası şampiyonu olan Pogba’nın cezasını 18 aya düşürdü. Ocak ayından itibaren Juventus ile antrenmanlara başlayacak olan Pogba, Mart 2025’te sahalara geri dönebilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SULTANLAR LİGİ’NDE SEZON AÇILIYOR: PERDE BUGÜN AÇILIYOR!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin