1. Haberler
  2. Ankara
  3. Sungurlu’da Kaza: Araç Su Kanalına Uçtu, Yaralılar Kurtarıldı

Sungurlu’da Kaza: Araç Su Kanalına Uçtu, Yaralılar Kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’dan Sungurlu istikametine seyir halinde olan Mehmet Ali A. yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına uçtu. Olayın hemen ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine ulaşan Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışmalara başladı.

Kaza sonucunda sürücü Mehmet Ali A. ile araçta yolcu olarak bulunan Ümmügülsüm A. yaralandı. Yaralıların ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldıktan sonra, Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Ümmügülsüm A. ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Bu olay, yerel haberler kategorisinde yer almaktadır ve herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından servis edilmiştir. Tüm Corum Haberleri, bu ajanslar tarafından otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu doğrultuda, Corum Haberleri bölümünde yer alan haberlerin sorumluluğu haberi servis eden ajanslara aittir ve hukuki muhatabı da onlardır.

Yaşanan kaza sonucunda meydana gelen yaralanmalar ve araçta meydana gelen hasarlar neticesinde, olay yerindeki müdahaleler ve kurtarma çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştirildi. Yaralıların en hızlı şekilde hastaneye ulaştırılması ve gerekli tedavilerinin yapılması için tüm kurumlar koordineli bir şekilde çalıştı. Kazayla ilgili detaylı incelemeler devam etmekte olup, soruşturma sonuçları neticesinde gerekli adımlar atılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sungurlu’da Kaza: Araç Su Kanalına Uçtu, Yaralılar Kurtarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin