1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Lig Açılış Haftasının Hakemleri Belli Oldu!

Süper Lig Açılış Haftasının Hakemleri Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in açılış haftasında oynanacak maçların hakemleri belirlendi. Galatasaray ile Hatayspor arasındaki maçı Turgut Doman yönetecek. Fenerbahçe ve Adana Demirspor karşı karşıya geldiğinde ise Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Samsunspor ile Beşiktaş arasındaki mücadelede hakemlik görevini Ali Şansalan üstlenecek. Sivasspor ile Trabzonspor maçında ise Cihan Aydın düdüğü çalacak.

Süper Lig’in yeni sezonu heyecanla beklenirken, açılış haçıtlarında görev yapacak hakemler de netleşti. Galatasaray ve Hatayspor arasındaki karşılaşmayı yönetecek ismin Turgut Doman olacağı açıklandı. Fenerbahçe’nin Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hakemliğini ise Atilla Karaoğlan yapacak. Samsunspor ve Beşiktaş arasındaki müsabakanın hakemi olarak Ali Şansalan görev yapacak. Sivasspor ile Trabzonspor arasındaki maçta ise düdük Cihan Aydın’a emanet edilecek.

Süper Lig’in açılış haçıtlarındaki hakem atamalarını açıklayan kurum, maç programlarıyla ilgili önemli detayları da paylaştı. Galatasaray – Hatayspor maçının Turgut Doman yönetiminde, Fenerbahçe – Adana Demirspor maçının Atilla Karaoğlan hakemliğinde, Samsunspor – Beşiktaş maçının Ali Şansalan tarafından yönetileceği belirtildi. Sivasspor – Trabzonspor mücadelesinde ise Cihan Aydın düdüğü çalacak.

Süper Lig’in açılış haçıtlarında görev yapacak hakemlerin belirlenmesiyle birlikte, futbolseverler de heyecanlarını arttırdı. Galatasaray ile Hatayspor arasındaki karşılaşmanın hakemi olarak Turgut Doman, Fenerbahçe ve Adana Demirspor arasındaki mücadelede Atilla Karaoğlan, Samsunspor – Beşiktaş maçında Ali Şansalan ve Sivasspor – Trabzonspor müsabakasında Cihan Aydın görev yapacak.

Süper Lig’in açılış haçıtlarında görev alacak hakemlerin belirlendiği duyuruldu. Turgut Doman’ın Galatasaray – Hatayspor maçını yöneteceği, Atilla Karaoğlan’ın Fenerbahçe – Adana Demirspor mücadelesinde görev yapacağı, Ali Şansalan’ın Samsunspor – Beşiktaş maçında düdük çalacağı ve Cihan Aydın’ın Sivasspor – Trabzonspor maçını yöneteceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig Açılış Haftasının Hakemleri Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin