1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Lig’de Alanyaspor-Galatasaray Maçında VAR Hakemi Şaşırtıyor!

Süper Lig’de Alanyaspor-Galatasaray Maçında VAR Hakemi Şaşırtıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 32. haftası, Alanyaspor ile Galatasaray arasındaki maçın VAR hakemi olarak Portekizli Fabio Melo’nun belirlendiği açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Alanyaspor-Galatasaray karşılaşmasında VAR hakemliği görevini üstlenecek isim Fabio Melo olacak. Her hafta 3 önemli maçta yabancı VAR hakemlerinin görev alacağı kararıyla ilgili olarak da bilgi verildi. Ankaragücü-Gaziantep FK maçında İspanyol Mario Melero Lopez, Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında ise Portekizli Andre Narciso VAR hakemliği yapmıştı.

33 yaşındaki Fabio Melo, Portekiz Futbol Federasyonu’na bağlı olarak hakemlik kariyerine devam ediyor ve son zamanlarda VAR hakemliği konusunda dikkat çekiyor. Alanyaspor-Galatasaray maçında da bu görevi üstlenmeye hazırlanıyor. Süper Lig’in 32. haftasının kapanışında oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray maçında VAR hakemi olarak görev yapacak olan Fabio Melo, Portekiz Futbol Federasyonu’na bağlı olarak hakemlik kariyerini sürdürüyor. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Alanyaspor-Galatasaray maçında VAR hakemliğini üstlenecek olan ismin Fabio Melo olduğu duyuruldu.

Son haftalarda Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla her haçta 3 kritik maçta yabancı VAR hakemlerinin görev alacağı açıklanmıştı. Bu karar doğrultusunda Ankaragücü-Gaziantep FK maçında İspanyol Mario Melero Lopez, Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında ise Portekizli Andre Narciso VAR hakemliği yapmıştı. Fabio Melo, Alanyaspor-Galatasaray maçında da bu yabancı VAR hakemlerinden biri olarak görev alacak. Portekiz Futbol Federasyonu’na bağlı olarak profesyonel hakemlik kariyerine devam eden 33 yaşındaki Fabio Melo, Alanyaspor ile Galatasaray arasındaki önemli maçta VAR hakemliği yapacak. Süper Lig’in 32. haftasının kapanış maçında VAR hakemi olarak görev yapacak olan Fabio Melo, şimdiye kadar yaptığı başarılı performanslarla dikkat çekmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig’de Alanyaspor-Galatasaray Maçında VAR Hakemi Şaşırtıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin